Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim sevdiğim tek ev işi çamaşır asmak ve onların kurumasını takip etmek. Gider gelir ellerim kurudu mu diye sonra katlar kaldırırım 💜💜💜
Ayakta alkışlıyorum 👏🏼👏🏼👏🏼
Nefret ediyorum ve çok birikiyor, oğlanlar ya günlük ya iki günde bir duşa girer

Kızlar selamlar. Çokk uzun zamandır girmemiştim. Gruplar kapanmış. Ben sanırım 2020'de beşinci grupta zayıflamıştım. Birazcık geri aldım :( bir süredir kendi kendime debelenip duruyorum, baktım olmuyor diyetisyene gittim ama hayatımda sanırım beni burası kadar motive eden bir yer olmamıştı :) Şu an işler burada nasıl yürüyor bilemiyorum. Birazcık bilgi verebilir misiniz? Tanıdık bir isim gördüm yazayım dedim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak nasılsın canım.

Kızlar selamlar. Çokk uzun zamandır girmemiştim. Gruplar kapanmış. Ben sanırım 2020'de beşinci grupta zayıflamıştım. Birazcık geri aldım :KK43: bir süredir kendi kendime debelenip duruyorum, baktım olmuyor diyetisyene gittim ama hayatımda sanırım beni burası kadar motive eden bir yer olmamıştı :) Şu an işler burada nasıl yürüyor bilemiyorum. Birazcık bilgi verebilir misiniz? Tanıdık bir isim gördüm yazayım dedim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak nasılsın canım.
Merhaba canım hoşgeldin, ilk sayfada kurallar yazıyor. Zipzip- Zipzip-

Kızlar selamlar. Çokk uzun zamandır girmemiştim. Gruplar kapanmış. Ben sanırım 2020'de beşinci grupta zayıflamıştım. Birazcık geri aldım :KK43: bir süredir kendi kendime debelenip duruyorum, baktım olmuyor diyetisyene gittim ama hayatımda sanırım beni burası kadar motive eden bir yer olmamıştı :) Şu an işler burada nasıl yürüyor bilemiyorum. Birazcık bilgi verebilir misiniz? Tanıdık bir isim gördüm yazayım dedim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak nasılsın canım.
Canım hoşgeldin :KK74: tabi ki hep burdayız kuzum 😍 nasılsın
Ben de çok aldım 😀 iyiyim kuzum

Back
X