İyi geceler canımİyi geceler güzeller
Oooo oğlak kadını zekidir çalışkan ve beceriklidirBen oğlakyükselenim akrep
Afiyet olsun canımSelam kızlar, biz bugün hep dışarıdaydık. Yoğun bir gündü. Bir şey yiyemedim, tek öğün oldu.
10 Aralık Cumartesi menü
12. 00 sütlü kahve
15.00: kaşarlı omlet, fırında patates, beyaz peynir, zeytin, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1,5 litre su
Spor yok
Zipzip- Hedef60kgolmak Cordelia
Afiyet olsun canımSelam kızlar, biz bugün hep dışarıdaydık. Yoğun bir gündü. Bir şey yiyemedim, tek öğün oldu.
10 Aralık Cumartesi menü
12. 00 sütlü kahve
15.00: kaşarlı omlet, fırında patates, beyaz peynir, zeytin, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1,5 litre su
Spor yok
İyi geceler kaptanımİyi geceler kızlar
İyi geceler canımİyi geceler güzeller
Onun için bıraktım ama kafamı toparlayamadım canım beslenme işi çok yordu beynimi, nerden hinlik yapıp yesem diyeAslında ebeyim ama en son sağlık ocağı ebeligi yaptım. Ders çalışmak için mi bıraktın işi
İyilik canımAy diziye dalmışım iyi senden naber
Canımsın yaaMenü var ya çok güzelmiş canım patates kroket ve salçalı makarna olmasaymış uçuyormuşolsun yarından itibaren karbolara bi tekme atıyoruz afiyet olsun adımlarına sağlık balım
Hiç iyi değilim bu saat oldu daha çocuk uyutuyorum. Yarın sabahta erken kalkıp işe gitcem...Amine Busra düşescim nasılsın?
Heheafiyet olsun canımama yemeklerin miktarlarını da yazarsan daha iyi olur
İyi geceler tatlıkomİyi geceler güzeller
Afiyet olsun nurumSelam kızlar, biz bugün hep dışarıdaydık. Yoğun bir gündü. Bir şey yiyemedim, tek öğün oldu.
10 Aralık Cumartesi menü
12. 00 sütlü kahve
1,5 litre su
Spor yok
Allah kolaylık versin canımHiç iyi değilim bu saat oldu daha çocuk uyutuyorum. Yarın sabahta erken kalkıp işe gitcem...
İyi geceler kraliçe kaptancığımİyi geceler kızlar
Dur daha 234 bin yapıcezTemizlik yapacaktım ama çok kişi var :)
Geçmişte şu an sanırım :))gezegenfeza ablam gelmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?