- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Süper sultanım, şimdiden beni geçeceğin belliSelam kızlar, biz bugün hep dışarıdaydık. Yoğun bir gündü. Bir şey yiyemedim, tek öğün oldu.
10 Aralık Cumartesi menü
12. 00 sütlü kahve
15.00: kaşarlı omlet, fırında patates, beyaz peynir, zeytin, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1,5 litre su
Spor yok
@Zipzip-Hedef60kgolmak @Cordelia
Sağolasın. Ablası babannesinde kaldı ama Küçük cadı hala dalmadi tam bir saat oldu uğraşıyorum ya, bu da canAllah kolaylık versin canım
Yani benİyi geceler canım
Oooo oğlak kadını zekidir çalışkan ve beceriklidir
Ben olsam hiç uğraşmam sallarım ayağımda vallaSağolasın. Ablası babannesinde kaldı ama Küçük cadı hala dalmadi tam bir saat oldu uğraşıyorum ya, bu da can
Bıraksan kendi uyumaz mı canımSağolasın. Ablası babannesinde kaldı ama Küçük cadı hala dalmadi tam bir saat oldu uğraşıyorum ya, bu da can
Hiç alismadi ayakta sallanmaya. Pispisla uyuyordu hazretleri artık onuda istemiyorBen olsam hiç uğraşmam sallarım ayağımda valla
En yakın arkadaşım oğlakYani ben
Zeki, çalışkan, becerikli, inat ve bazen sabırsız
Yalnız uyku eğitimi diyince de benHiç alismadi ayakta sallanmaya. Pispisla uyuyordu hazretleri artık onuda istemiyor
Dalmak üzere yalnız uyumaz ablası da babannede kaldı. Açıkçası her gece böyle zaten aglamadan uyumaz en az 40 dk uyku Faslı sürüyor. Hemde evgeny grinko dinliyoruz benim uykum geliyo onda tik yokBıraksan kendi uyumaz mı canım
Onu da babaanneye ataydın ya :)Dalmak üzere yalnız uyumaz ablası da babannede kaldı. Açıkçası her gece böyle zaten aglamadan uyumaz en az 40 dk uyku Faslı sürüyor. Hemde evgeny grinko dinliyoruz benim uykum geliyo onda tik yok
Hahah güzelGeçmişten günümüze
Açıkçası ben eğitim olarak hiç düşünmedim. Ama büyük kızımi arada ayakta sallardim bana uygun gelmedi pek 1 yaşından sonra sadece pispisla uyudu. Taa ki 5 yaşına kadar pispis istedi bu sene artık kendi uyuyor. Kucugumde kendi istemiyor ama nedense uykuya dalamiyorYalnız uyku eğitimi diyince de ben
Bu dana gibi bağırır gece daha küçükOnu da babaanneye ataydın ya :)
Bana pışpış daha zor geliyor ya, ayakta sallarken en azından telefon ile oynayabiliyorum TV izleyebiliyorum kitap okuyabiliyorum vsAçıkçası ben eğitim olarak hiç düşünmedim. Ama büyük kızımi arada ayakta sallardim bana uygun gelmedi pek 1 yaşından sonra sadece pispisla uyudu. Taa ki 5 yaşına kadar pispis istedi bu sene artık kendi uyuyor. Kucugumde kendi istemiyor ama nedense uykuya dalamiyor
Oh süper hadi iyi gecelerDaldı galiba jet hizinda uyumam lazım
İyi geceler
Ben bir konuda yapabileceğimden eminsem inat ederim, asla kimse beni caydıramaz. Kararlılık da şöyle diyim, mesela cam silmeye karar verdiysem yağmur da yağsa o camlar silinirEn yakın arkadaşım oğlakinat ve sabırsızlık hiç görmedim. Ona kararlılık ve tezcanlılık diyelim mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?