Merhaba arkadaşlar hepinize. Bu bir diyete spora başlama çağrısıdır
Eskiden 4. takımda olan üyeleri bulup etiketlemeye çalistim. Umarım hala buralardasinizdir
Cuma yarışmaları kapanmış ama burada hala benzer bir şekilde devam ediyoruz. Katılmak isteyen olursa bekleriz efem
Benim eliptikten çok ses geliyor. Bakıma geldiler . Ama daha yapılmadı. O yüzden çok çok az yapıyorum. 20 dk son seviyede yaptım Boncuk2307EllssaYawrukush
Benim eliptikten çok ses geliyor. Bakıma geldiler . Ama daha yapılmadı. O yüzden çok çok az yapıyorum. 20 dk son seviyede yaptım Boncuk2307EllssaYawrukush
Merhaba arkadaşlar hepinize. Bu bir diyete spora başlama çağrısıdır
Eskiden 4. takımda olan üyeleri bulup etiketlemeye çalistim. Umarım hala buralardasinizdir
Cuma yarışmaları kapanmış ama burada hala benzer bir şekilde devam ediyoruz. Katılmak isteyen olursa bekleriz efem
(Hastane işlerim olduğu için bir tık erken paylaşıyorum canlar)
Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanı sibel_84
oluyor. Transferini gerçekleştirebilirsin kaptanım
Cumartesiye artı gelen herkes eksiye geçecektir inşallah Öpüyorum sizii
11 Ağustos menü
11.00 2 dilim pizza yeşil çay
15.00 3 tatlı kaşığı browni 1 bardak latte
18.00 1 tabak kabak yemeği 3 yk yoğurt biraz karpuz
19.00 1 top dondurma
Su 2.5 litre
5 bin adım EllssaBoncuk2307sibel_84
Canlar şimdi geldim doktordan, kalp kapakçığında kaçak var dedi ama şu anlık patolojik değil dedi. Holter istedi yarın gündüz gidip gün alacağım, boşta varsa belki hemen takarlar. Nabzın çok artmışken gelip EKG çektir dedi acilde, normal bir yürüyüşte bile çıkıyor ki nasıl yapacağım onu bilemedim, birden de düşüyor zaten. Ayarlayabilirsem belki çektiririm onu da. Merak ettiniz diye yazayım dedim
Merhaba kızlar. Beni de grubunuza alır mısınız. Adım Zeynep. Bir kaç gündür sizi takip ediyorum. Kendimi de sizinle birlikte daha motive olacağımı düşünüyorum
Taa 9 eylüle verdiler günü, 1 ay daha sporsuz geçecek gibi duruyor. Dr ultrasonla bakmıştı zaten dün o zaman söyledi kaçak var diye. Bugün ayrıca acile de gittim çarpıntım olunca. Kan tahlili yaptılar.
Teşekkür ediyorum ablam
9 eylülde takılacak holter, bugün de acile gittim EKG ve kan tahlili yapıldı. Tam 1 saat bekledim acilde girebilmek için e tabi o saate de ne çarpıntı kaldı ne bir şey yani. Çok sinir oldum