- 22 Ocak 2013
- 41.701
- 210.619
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bebeimTeşekkür ederim alayım deneyince yorum atarım
Kahvaltıda da güzel oluyor cnmBi de bişey var . Mesela ben yeşil çayı içiyorum ama belli bi zamanı var mı? Yani aç karnına yada yemekten bilmem ne kadar sonra gibi
Anam yer kalmıyor yeşil çaya :)Aç karnına maydanoz detoxu içiyom tarçınlı kahve içiyorumsirkeli su içiyorum.
Tehlike sinyalleri alıyorum.Hahahahah hala oturuyorum dermişim hazırlanıyorum anneme geçecez ablamlar filan annemde toplanacağız![]()
Rica ederimTamamdır canım. Dikkat edeceğim inşallah. Teşekkür ederim![]()
ee ne yediniz bugün bakiiimHi hı 23.00 da başlıyorum aramaya ben de![]()
Benim çok kalmadı yaaAaa akrabalarimlada uzun uzun konuşuyorum![]()
Bende akrabalarla cok konusmuyorum bu arada takilmak icin söyledimBenim çok kalmadı yaa
Az da olsa var, arada konuşuruz
Afiyet olsun BurcumAnnemler reçelle açmayla vs kahvaltı etti ben de şimdi ediyorum
Ekmeksiz kahvaltı ve benbaşımıza daş mı yağacak ne
![]()
Viyana ya ilk gittiğimde çok şaşırmıştım. Hatta akşam saatleri 18.00' de tüm marketler kapanıyordu. İn cin top oynuyor pazar günleriTürkiye nin bu yönünü de çok seviyorum, pazar günleri de birçok yer açık.
Burda pazar günü hayat duruyor![]()
Afiyet, şifa olsunAnnemler reçelle açmayla vs kahvaltı etti ben de şimdi ediyorum
![]()
Sana sonuna kadar katılıyorum tatlım. 82 kilodan 60' a indiğimde gram kesmedim.Hepsine okey de tereyağı kesmem, bak kesemem demiyorum, kesmem
Çünkü tereyağının kilo yapmadığına kendimde şahit oldum, abartmamak şartıyla ve öyle kahvaltıda ekmeğe sürüp yemem sadece yemeklere koyarım![]()
Afiyet olsun Burcum![]()
Sağolun kızlarAfiyet, şifa olsun
Afiyet olsun canımAnnemler reçelle açmayla vs kahvaltı etti ben de şimdi ediyorum
![]()
Yav kim dedi tereyağını kesinSana sonuna kadar katılıyorum tatlım. 82 kilodan 60' a indiğimde gram kesmedim.Karatay ablam ne diyorsa doğrudur.
![]()
Sağol ablacımAfiyet olsun canım![]()
Akşam 6 ya kadar açık olsa ne mutlu, şehir merkezinde 1 alman dükkanı var, 9 / 11 arası 2 saat açık, eski evden arabayla koştur koştur giderdim, park yeri sorun olurdu. Şimdiki evim çok yakın, 2 sefer ihtiyaç duyup gittim, açık olması gereken saatte kapalıydıViyana ya ilk gittiğimde çok şaşırmıştım. Hatta akşam saatleri 18.00' de tüm marketler kapanıyordu. İn cin top oynuyor pazar günleri![]()
AynenSana sonuna kadar katılıyorum tatlım. 82 kilodan 60' a indiğimde gram kesmedim.Karatay ablam ne diyorsa doğrudur.
![]()