Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ablacım kızarmış yağ, rafine şeker , beyaz un, nişasta , tatlandırıcı gibi
Bal pekmez yerine meyve tercih etmek
Fırında, az yağda sote ya da haşlama tercih etmek
Hayvansal yağı azaltıp sağlıklı bitkisel yağları arttırmak
Karbonhidratı azaltmak gibi gibi maddeler aslında bütün 😍
Yapabildiğimizin en iyisini yapıcaz 💪 😎
Hepsine okey de tereyağı kesmem, bak kesemem demiyorum, kesmem 😁
Çünkü tereyağının kilo yapmadığına kendimde şahit oldum, abartmamak şartıyla ve öyle kahvaltıda ekmeğe sürüp yemem sadece yemeklere koyarım🥰

AA bunu hiç duymadım migrosta var mı
Canım ben bu markayı seviyorum
images (40).webp

Yok canım değilim 🙂
Canım o zaman en azından haftada 3 kez beyaz et tüketmeye çalış 💗 oruçtan çıktığın için tatlı geç saatte oldu sanırım, ikindi vakti en uygun cnm tatlı için ,bi de porsiyonu küçültüp yanına içinde yoksa taze meyve ve leblebi eklersen kan şekerin oynamaz 😍

Bunu mesela suyla karıştırıp döksek tadı nasıl olır acaba sanırım yoğun baya
Evet cnm ,alınca bir karıştır çünkü yağ kısmı üstte toqlanıyor altta suyu kalıyor , karıştırınca yoğurt kıvamında oluyor
Hepsine su eklersen daha çabuk mu bozulur bilemedim o yüzden alacağın kadarını direkt kahveye dökebilirsin kuzum

Hepsine okey de tereyağı kesmem, bak kesemem demiyorum, kesmem 😁
Çünkü tereyağının kilo yapmadığına kendimde şahit oldum, abartmamak şartıyla ve öyle kahvaltıda ekmeğe sürüp yemem sadece yemeklere koyarım🥰
Tereyağı mistir :) sade yağ daha mistir hehe
Aynen miktarlara dikkat edersek olacak bu iş 😍
Kesmekten ziyade ,zamanla oturacak şekilde gün içinde sağlıklı gıdaları daha çok ve dengeli tüketip kendimize bir miktar kaçamak hakkı vereceğiz.
trans yağdır, şekerdir, hamur vs

Evet cnm ,alınca bir karıştır çünkü yağ kısmı üstte toqlanıyor altta suyu kalıyor , karıştırınca yoğurt kıvamında oluyor
Hepsine su eklersen daha çabuk mu bozulur bilemedim o yüzden alacağın kadarını direkt kahveye dökebilirsin kuzum
Teşekkür ederim alayım deneyince yorum atarım

Canım o zaman en azından haftada 3 kez beyaz et tüketmeye çalış 💗 oruçtan çıktığın için tatlı geç saatte oldu sanırım, ikindi vakti en uygun cnm tatlı için ,bi de porsiyonu küçültüp yanına içinde yoksa taze meyve ve leblebi eklersen kan şekerin oynamaz 😍
Tamamdır canım. Dikkat edeceğim inşallah. Teşekkür ederim 😍

Back
X