- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Çok sevindim, daim olsunValla supriz oldu bana da. Rakami gorunce 300 gram vermisim iyi dedim. Ama sonra dedim yok ya ben 89.1 değil 90.1 tüm. O zaman 1.3 verdim diye çok çok mutlu oldum❤
Ekside olman guzel tebrik ederim canim❤Geçen cuma 75.0
Pazartesi 74.9
Fark -100 gr
@erenmothers dün geceki ara öğünü yapmasam daha eksi gelirmiş açgözlülük işte kaptanım
Zipzip-
Gecmis olsun canim❤@HanimKelesimiGetir abla geçmiş olsun. Sürekli dönüyor hastalık. Kızım da yeniden hastalandı
GünaydınGünaydın
Cuma dan beri kendime gelemedim. Bu mens dönemi beni çok sarstı.
Ayaklarım bacaklarım. Ben bende değilim
Kilom sabit 83.2
Kendi adıma söz veriyorum. Cumaya 1000 gr a bastım nikahıGünaydın mavi şirinlerim
Kazanmanız gereken bi savaş var. Vazgeçmek pesetmek yok. Cuma yıkacağız buraları.
@Nikinikminerva1988 Kinoalihatun Elhan @Kmsl Hnd Amine Busra @Willemijn-
Ben de kendime ekmeksizlik cezası verdim tatlım tevafuk oldu seninleCordeliam kendime ceza artı geldiğim için bu hafta cumaya kadar ekmek yok bana.yersem Gargamel yakalasın.Eki Görüntüle 3175589
Ben geçen gün nutellayı sakladım oğlandan, 5 dakika düşündüm, mutfakta döndüm durdum nereye sakladım diyeŞu hurmalı kurabiyeleri de saklıyım en iyisi kendimden
Ben de kendime ekmeksizlik cezası verdim tatlım tevafuk oldu seninle
Bende basıyorumKendi adıma söz veriyorum. Cumaya 1000 gr a bastım nikahı
Gazamiz mübarek olsun elhanimBen de kendime ekmeksizlik cezası verdim tatlım tevafuk oldu seninle
Şaka yaptı şaka, cuma söyleyecek doğruyu
Günaydın canim kolay gelsin❤Günaydin kizlar, oglumu salliyorum. Tartilicam . 1+1,5 saatlik uyku ile duruyorum. Uyumuyorlar kiuyuyamadigim icin hem yipranip +10 yas birden yaslandim,hem de kilo vermemi etkiliyor. Biliyorsunuz, iyi bir uyku lâzım çok şükür tabi ki şikayetci asla degilim ama aylardir yorgunum,çok...
Afiyet olsun canim ❤Pazar menüm
Kahvaltı:10.30
Fırında baharatlı patates
4 biber domates kavurma
Kk süzme peynir
4 zeytin
Akşam:16.00
1 kepçe tarhana çorbası
4 YK pilav
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
21.00
İki dilim ekmek
Peynir
1tk çikolata
Su:2 litre
Spor: Eki Görüntüle 3175543
Zipzip-
@Cordelia
@SebastianCheesecake
Günaydın canim❤Günaydın kızlar
Cumaya eksiye dusersin canim❤
Geçmiş olsun canım@HanimKelesimiGetir abla geçmiş olsun. Sürekli dönüyor hastalık. Kızım da yeniden hastalandı
Niye çünkü eskisi gibi bize su içirmedin
Cumaya eksiye düşersin canim
Cumaya eksiye düşersin canimKızlar 60 kiloyum +400 mlsf
Bak bunu yaptım, sağ olduğu içinBu mesajımı gören sağ bacağını 5 kez kaldırıp indirsin
Kolay gelsin ablacim❤Ben kaçayım işler beni bekleri halledip gelirim gene görüşürüz.
Cuma resim çekiyoruz ya, onu silmesen, ben öyle yapıyorum100 Gr falan galiba aklımda tutamiyorumki tartıları
Abla dönüp bakcak vaktinde yokCuma resim çekiyoruz ya, onu silmesen, ben öyle yapıyorum
Eline saglik Burcum
KIRMIZI cuma menü cumartesi menü cumartesi adım pazar menü pazar adım @erenmothers fesang @SebastianCheesecake @Nau Nau @pastelfit @Mthn83 @60kiloyum aypare ackerman MAVİ @Cordelia @Nikinik minerva1988 Kinoalihatun Elhan @Kmsl Hnd Amine Busra @Willemijn- YEŞİL gezegenfeza @belmayne @Mehfam
Zipzip- @Cordelia kaptanlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?