Günaydın kaptanimGünaydın mavi şirinlerim
Kazanmanız gereken bi savaş var. Vazgeçmek pesetmek yok. Cuma yıkacağız buraları.
@Nikinik @minerva1988 @Kinoalihatun @Elhan @Kmsl HndAmine Busra @Willemijn-
+200100 Gr falan galiba aklımda tutamiyorumki tartıları
Cumaya eksiye düşersin canim❤
Zipzip- en çok artı olan mi kazanıyor artık biliyorsun yoktum bi süre.
Alıntılarim var ama cevap veremeyecek kadar üzgünüm. Beni affedin kızlar.
Görür beni gittiğin yereGidiyorum ben.
556
Torun gitti de, düzgün bişey yemedim ki, wc yokolsun canım evine döndün artık tenis kortları seni bekler
torunu gönderdin sanırım hadi kendine odaklan artık ablacım
Cumaya eksiye düşersin gezegenim81.400
600 gr artıdayım
Cuma kacta gelirsin ya da persembe sabahta cekip cuma atabilirsinCumaya ekside oluruz inşallah
Ben cuma sabahı hastaneye gideceğim kaptanım hastane dönüşü tartıyı atarım saat kaça kadar vaktimiz var
Kolay gelsin canim iyi gezmelerben de yine annemle çıkar
diyet alışverişi yapıcim salata malzemesi ,yeşil elma alayım light yoğurt da seviyorum
Ben 900 gr hedeflemiştim, olur mu dersinKendi adıma söz veriyorum. Cumaya 1000 gr a bastım nikahı
Az sonra hazirlayip aciklayacagimBugün hangi kaptan kazandı belli oldu mu kaçırdım mi
Hahahah farkettim556
Yürüyüşe gideceğim 2.30 gibi yoksa adim atamayacagim
Cumaya herkes eksiye geçecek kaptanım üzme kendiniZipzip- en çok artı olan mi kazanıyor artık biliyorsun yoktum bi süre.
Alıntılarim var ama cevap veremeyecek kadar üzgünüm. Beni affedin kızlar.
200müş ama zaten regl başladı benim ondandi ödemim. Dün eksiydim100 grsa iyi canımsenverirsin hadi
Amin canım, inşallahCumaya eksiye düşersin gezegenim
Cuma kacta gelirsin ya da persembe sabahta cekip cuma atabilirsin
Kolay gelsin canim iyi gezmeler
Eline emeğine sağlık kaptanımAz sonra hazirlayip aciklayacagim
Aman ben beceremem sakatlık çıkmasınBu mesajı gören başını 5er kez yavaşça yanlara ve öne arkaya eğip kaldırsın boynumuz rahatlasın
Artın çok deyil, mutlaka eksiye düşer canım, rahat ol200müş ama zaten regl başladı benim ondandi ödemim. Dün eksiydim
Yavaşça kız zaten. Ben yaptım iyi geldiAman ben beceremem sakatlık çıkmasın
İyiyim canım çok şükür seni gördüm daha mutlu oldum özletme kendini uğra sık sıkİyiyim şükürSen nasılsın?
Çok iyi geldi bana çıtır çıtır sesler geldi ayol boynumdanBu mesajı gören başını 5er kez yavaşça yanlara ve öne arkaya eğip kaldırsın boynumuz rahatlasın
Buralardayım da mesajlara yetişmek ne mümkünİyiyim canım çok şükür seni gördüm daha mutlu oldum özletme kendini uğra sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?