Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Var tabiii P Pembepilates mesela Purple yapmış balkon konuşmasını. Bizim mavi takımdan neyimiz eksik

Ay benim Kv de öyle yüz kere diyetteyim yemem diyorum ağzıma doğru getiriyor yok diyorum geçen gün gece 11 buçuk gelmiş kuruyemiş ye diyor zorla birde ayıklamış ağzıma getiriyor çıldırmalık. 1 şeyi bir kerede anlamaz kimse

Tesekkur ederim canim, sanada gecmis olsun.Ben on clouds ayakkabi giymeye calisiyorum eger ozel birgun degilse.Cok rahat bir ayakkabi, doktorumda onu onerdi.Fizik tedavi egzersizleride yapiyorum ama oldukca agrim oluyor…

Kolaygelsin canım, ben de çoğu zaman iki ayrı yemek yapıyorum okul zamanı, biri ertesi güne. İnstant pot aldım. O biraz işimi kolaylastirdi
Evet malesef oyle oluyor.Okul ve isler icin ayri yemek, o gun yemek icin ayri yemek..Annelerin yuzu gulur mu?

Amin Canım

afiyet olsun canım ödülü hak etmiştin

anaaa öyle bir şey mi vardı kız
Kaptanim tesekkur ederim, bugun normalime dondum, guzel kilo vermem lazim bu hafta

Benim hic boyle davranan bir kayinvalidem olmadi.Aksine ben her seyi hazirlarim.

Yawrukush FitFiliz S simad tomrs sibel_84 Azmet5255 Candysisters armin83
Kızlarım bu hafta çok iyi ilerlemeniz gerekiyor çünkü kaptanınız benim. Lütfen herkes yediğine içtiğine bu hafta çok çok dikkat etsin kazanmamız lazım kilolar gitsin bol bol su içiyoruz sporsuz 1 gününüz dahi geçerse elim yakanızda haberiniz olsun. Akşam 7 den sonra su kefir maden suyu ayran hariç kimse bir şey yemeyecek gençler görmeyeyim yoksa bozuşuruz . Öptüm kırmızılar

Bu hafta kan ve gul, gul ve diken o zaman kaptanim

Ay motive mi oldum aba altından sopa mi yedim belli diil

Ah yaa. Pazar günü resmen sınav. Valla çok zorlandım bugün. Pasta yapım atölyesindeydim, miss gibi kremalar, kekler öfff. Zaten plato evresindeyim. Kilo veremiyorum. İdeal aralıkta oldıgum için. Ama taktım yani. yarından itibaren detoks tadında ilerliycem bakalım

Selam kızlar

Menüm

11:00
4 protein pankek
2 tatlı kaşığı labne
1 dilim helva

Ara
1 activa shot
1 bardak vişne komposto

18:00
1 kase yoğurtlu patlıcan kabak
2 köfte 2 tavuk kanat
1 ısırık çikolata

Evde 10000 adım attım benim için devrim
Yaklaşık 3 saat filan Leslie yaptım sanırım video izlerken

Ellssa Boncuk2307 Purple58

Eklentiler

• IMG_3530.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 0
Sabah peynirli yumurta ekmek şekersiz çay
Arada kahve
Akşam tavuk sote 1 dilim tam buğday ekmeği
Spor yok bütün gün temizlik yaptım bunuda Spor sayiyorum çünkü çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…