Var tabiii P Pembepilates mesela Purple yapmış balkon konuşmasını. Bizim mavi takımdan neyimiz eksikGünaydınn iyi pazarlar canlarım
Mavi takım
@bluegreeneyes
D Deltavealfa
Ellssa
@pocoyoo
@ummhnisa
@Lotus1234
@Beklenen2
@Mthn83
Güzellerim ilk haftadan takim kaptani olmak yoktu aklımda ama güzel oldu. Hem gaza gelir hem gaza getiririz. Sizden ricam menülerinizi eksiksiz yazmanız menülere ek olarak su ve lütfen sporlarimizi ihmal etmeyelim bakın ben başladım ufaktan en azından leslie yapıyorum. Adımlarımızı yüksek tutalım. Bu hafta ümitliyim mavi takımdan. Hadi mavi boncukları yüzümü kara çıkarmayın.
Ay benim Kv de öyle yüz kere diyetteyim yemem diyorum ağzıma doğru getiriyor yok diyorum geçen gün gece 11 buçuk gelmiş kuruyemiş ye diyor zorla birde ayıklamış ağzıma getiriyor çıldırmalık. 1 şeyi bir kerede anlamaz kimseMalesef kahramanmaras bol bol etli yemekler yiyor bizimkiler valla korkuyorum gram gram giden kilolar lop lop die gelecekBide kayinvalidem yedirme meraklisi gece 11 de gelmisiz zorla az yedin az yedin die die yedirio o bisey degil gorumcemin dugunu var elbise aldim giremezsem bide dugune icine 1 eylulde dugunumuz
Hani kız balkon konuşması dur bakalım biz teras konuşması yaparız evelallahVar tabiii P Pembepilates mesela Purple yapmış balkon konuşmasını. Bizim mavi takımdan neyimiz eksik
Tesekkur ederim canim, sanada gecmis olsun.Ben on clouds ayakkabi giymeye calisiyorum eger ozel birgun degilse.Cok rahat bir ayakkabi, doktorumda onu onerdi.Fizik tedavi egzersizleride yapiyorum ama oldukca agrim oluyor…Alıntılar da ancak sıra geldiannem kırk tırt diyor ona
Çok geçmiş olsun Özgecim. Acil şifalar dilerimbende de var ama o alevli zamanı birkaç sene önceydi. Şimdilerde yerine alıştı heralde topuk dikenlerim. Sert tabanlı birşey giyince ağrıyor sadece. Dikkat etmek lazım
Evet malesef oyle oluyor.Okul ve isler icin ayri yemek, o gun yemek icin ayri yemek..Annelerin yuzu gulur mu?Kolaygelsin canım, ben de çoğu zaman iki ayrı yemek yapıyorum okul zamanı, biri ertesi güne. İnstant pot aldım. O biraz işimi kolaylastirdi
Kaptanim tesekkur ederim, bugun normalime dondum, guzel kilo vermem lazim bu haftaAmin Canım
afiyet olsun canım ödülü hak etmiştin
anaaa öyle bir şey mi vardı kız
Benim hic boyle davranan bir kayinvalidem olmadi.Aksine ben her seyi hazirlarim.Ay benim Kv de öyle yüz kere diyetteyim yemem diyorum ağzıma doğru getiriyor yok diyorum geçen gün gece 11 buçuk gelmiş kuruyemiş ye diyor zorla birde ayıklamış ağzıma getiriyor çıldırmalık. 1 şeyi bir kerede anlamaz kimse
Sağolsın yapar aşkım ah bir de şu ısrar ve müdahale huyu olmasa 10 numara insan olacakBenim hic boyle davranan bir kayinvalidem olmadi.Aksine ben her seyi hazirlarim.
Iste hepimizin bazi kusurlari var.Yinede ozunde sana iyi davranmaya calisan birisi demek ki.Sağolsın yapar aşkım ah bir de şu ısrar ve müdahale huyu olmasa 10 numara insan olacak
Bu hafta kan ve gul, gul ve diken o zaman kaptanimYawrukush FitFiliz S simad tomrs sibel_84 Azmet5255 Candysisters armin83
Kızlarım bu hafta çok iyi ilerlemeniz gerekiyor çünkü kaptanınız benim. Lütfen herkes yediğine içtiğine bu hafta çok çok dikkat etsin kazanmamız lazım kilolar gitsin bol bol su içiyoruz sporsuz 1 gününüz dahi geçerse elim yakanızda haberiniz olsun. Akşam 7 den sonra su kefir maden suyu ayran hariç kimse bir şey yemeyecek gençler görmeyeyim yoksa bozuşuruz . Öptüm kırmızılar
Acı yok rikiBu hafta kan ve gul, gul ve diken o zaman kaptanim
Spor yok mu aşko17 Ağustos
9 da kahvaltı
Iki dilim mango, kapya biber, salatalık, yeşil biber, tabak büyüklüğünde 1 bucuk mercimek krep,
14 de
10 fıstık,3 badem bir ceviz,
16 buçuk da
Bir buçuk tabak kabak yemegiBoncuk2307 E ellsa P Pembepilates
Eki Görüntüle 3631241
No pain, no gain..Acı yok riki
Akşama inşallah yürüyüş yapabilirsem yapacağım hacamt olduğum için kendimi yormak istemedimSpor yok mu aşko
Ay motive mi oldum aba altından sopa mi yedim belli diilYawrukush FitFiliz S simad tomrs sibel_84 Azmet5255 Candysisters armin83
Kızlarım bu hafta çok iyi ilerlemeniz gerekiyor çünkü kaptanınız benim. Lütfen herkes yediğine içtiğine bu hafta çok çok dikkat etsin kazanmamız lazım kilolar gitsin bol bol su içiyoruz sporsuz 1 gününüz dahi geçerse elim yakanızda haberiniz olsun. Akşam 7 den sonra su kefir maden suyu ayran hariç kimse bir şey yemeyecek gençler görmeyeyim yoksa bozuşuruz . Öptüm kırmızılar
Ah yaa. Pazar günü resmen sınav. Valla çok zorlandım bugün. Pasta yapım atölyesindeydim, miss gibi kremalar, kekler öfffYawrukush FitFiliz S simad tomrs sibel_84 Azmet5255 Candysisters armin83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?