Sen zaten citirsinTeşekkürler bebeğim.resimdeki gibi çıtır olurum inşallah
Biz hesaplayıp atarız canım zaten Elif kazandı demen yeterliBana atın dicem ama yüzde hesaplamayı bilmiyorum
Hint dizisi nerden buldun ayol?Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum ahahahha ay bı taraftan ağlıyordum. Çok salak bı hint romantik komedisi izleyip ağladım şimdi de kahkaha arıyorum :)
Hahahahahahaha neden baştan kaybetmişsin gibi dedin şimdiBiz hesaplayıp atarız canım zaten Elif kazandı demen yeterli
Aman da benim Çalışkan zıpzıpımYapip geliyorum
Aaaa mantar12 Aralık
Saat 11.30
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Mantar
Trabzon hurması
Saat 15.30
1 muz
Saat
19
Havuçbkabak yoğurtlu
İsmini vermek istemediğim yemek ahahah
Cordelia Hedef60kgolmak fesang Zipzip-
Afiyet olsun cicm12 Aralık
Saat 11.30
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Mantar
Trabzon hurması
Saat 15.30
1 muz
Saat
19
Havuçbkabak yoğurtlu
Kazanamam belki hic iyi gitmiyorum bu aralar kilomu bilmiyosunBiz hesaplayıp atarız canım zaten Elif kazandı demen yeterli
Gecmis olsun canim neyin var
Neden kötüsün?
Mens sorunsalı ama bu sefer çok ağır geçiyor. Ağrı sancı değil de rengim çekildi. Dengem kayboldu. Oturduğum yerde oturmak bile zor geldi. Kafamın içinde sürekli bir cızırtı var. Sağolsun eşim çocuklara baktı ben 2 saat dinlendim. Şuan öylece oturuyorum ama kafamı tutmak da zor oluyor. Bugün yine adım yokMthn83 nasıl oldun canım
Hay Allah nasıl etkiledi bu kadar ya tuhMens sorunsalı ama bu sefer çok ağır geçiyor. Ağrı sancı değil de rengim çekildi. Dengem kayboldu. Oturduğum yerde oturmak bile zor geldi. Kafamın içinde sürekli bir cızırtı var. Sağolsun eşim çocuklara baktı ben 2 saat dinlendim. Şuan öylece oturuyorum ama kafamı tutmak da zor oluyor. Bugün yine adım yok
Çok olması daha iyi canım güzel giderKazanamam belki hic iyi gitmiyorum bu aralar kilomu bilmiyosun
Afiyet olsun minervam12 Aralık
Saat 11.30
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Mantar
Trabzon hurması
Saat 15.30
1 muz
Saat
19
Havuçbkabak yoğurtlu
Ooooo yolla gelsin
Kızlar önemli açıklamalar yapacağım yeni kurallara ilgili. Şuan yapım aşamasında
Dikkat ediyorum simdi cumaya kadar biraz kilo veririmÇok olması daha iyi canım güzel gider
Çok geçmiş olsun canım.Mens sorunsalı ama bu sefer çok ağır geçiyor. Ağrı sancı değil de rengim çekildi. Dengem kayboldu. Oturduğum yerde oturmak bile zor geldi. Kafamın içinde sürekli bir cızırtı var. Sağolsun eşim çocuklara baktı ben 2 saat dinlendim. Şuan öylece oturuyorum ama kafamı tutmak da zor oluyor. Bugün yine adım yok
Huhu sert yaptırımlar mi geliyordu :)Ooooo yolla gelsin
Hiç bilmiyorum ağrı sancı bulantı olurdu ama böyle olmazdı.Hay Allah nasıl etkiledi bu kadar ya tuh
Gecmis olsun canimMens sorunsalı ama bu sefer çok ağır geçiyor. Ağrı sancı değil de rengim çekildi. Dengem kayboldu. Oturduğum yerde oturmak bile zor geldi. Kafamın içinde sürekli bir cızırtı var. Sağolsun eşim çocuklara baktı ben 2 saat dinlendim. Şuan öylece oturuyorum ama kafamı tutmak da zor oluyor. Bugün yine adım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?