ben de çok yoğunum işte.Merhaba arkadaşlar
Pek uğrayamadim ben de
Çok bir şey yaptığım da yok işler yoğundu iş ev arası takildim biraz yorgun hissediyorum kendimi iki gündür iş miş yapasım yok hiç
Hosgeldiniz evinize canımKızlar şükür evimize gelebildik sabah 4ten beri yoldayiz. Dün ve bugün pek aktif olamadım yolculuk var diye. Yarın doğru dürüst uğramaya çalışırım
Teşekkür ederimmMaviş takım
Hosgeldiniz evinize canım
Tatil sonrası yerleşme ve çamaşır en sevmediğimTeşekkür ederimmşimdi de yerleştirme çabaları. Yarım bırakıcam ama. Çünkü halim yok valizin ikisini boşalttım ikisi duruyor.
Bir de çok çamaşır çıktı gibi
Hergun 5:45te kalkiyorum.Herkese kahvalti hazirliyorum.Kendimi hazirliyorum, 7de yollara dusuyorum.7bucukta is basi yapiyorum canim.Daha gec kalksam hicbir seyi yeristiremem…Yaa çok erken değil miiii sabah 5 demi yanlış anlamadımhayırlı işler canım
Kaptan takimdan falan atar mazallahHemen de benimsemiş kaptanını
Yazıklar olsun yavrukuş
Düne kadar kaptanın bendim
Canim gozunuzaydin, hos gittiniz evinize,kolaylikla duzenine donersin umarim.Kızlar şükür evimize gelebildik sabah 4ten beri yoldayiz. Dün ve bugün pek aktif olamadım yolculuk var diye. Yarın doğru dürüst uğramaya çalışırım
Kolay gelsin Filizcim, yavas yavas hallet.Teşekkür ederimmşimdi de yerleştirme çabaları. Yarım bırakıcam ama. Çünkü halim yok valizin ikisini boşalttım ikisi duruyor.
Bir de çok çamaşır çıktı gibi
Çok geçmiş olsun canım orda saat kaç ?Kizlar cok kotu dokuluyorum..Dunden beri bogaz agrisi, halsizlik, cok afedersiniz ishal..Zar zor duruyorum is yerinde, 1saat kaldi, bitsede eve gidip dinlensem..Bugunde bir yogundu klinik anlatamam, beynim ambole oldu..Hepinize iyi geceler.
Harika menü sporla da desteklemiş daha ne olsun bence sen bu işi biliyorsun20 Ağustos menüm
Sabah Erken saat yürüyüş yapıldı
11 de kahvaltı ,yulaflı yumurta,
Eki Görüntüle 3633010 13 de yeşil çay
Ara ,15 fistik 15 antep fıstığı
Akşam 18 da
Bir tabak sakatat kavurma, bir dilim tb ekmek,bir yk bulgur pilavı
Yatmadan önce bir bardak kefir içerim
Akşam yürüyüşü yapıldı
Toplam 21Eki Görüntüle 3633011 bin adım
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates
Ah canimm Allah kolaylık versinHergun 5:45te kalkiyorum.Herkese kahvalti hazirliyorum.Kendimi hazirliyorum, 7de yollara dusuyorum.7bucukta is basi yapiyorum canim.Daha gec kalksam hicbir seyi yeristiremem…
Kaptan takimdan falan atar mazallahBeni attiniz takimdan, sigdiramadiniz beni ex kaptanim
Canim gozunuzaydin, hos gittiniz evinize,kolaylikla duzenine donersin umarim.
Kolay gelsin Filizcim, yavas yavas hallet.
Kizlar cok kotu dokuluyorum..Dunden beri bogaz agrisi, halsizlik, cok afedersiniz ishal..Zar zor duruyorum is yerinde, 1saat kaldi, bitsede eve gidip dinlensem..Bugunde bir yogundu klinik anlatamam, beynim ambole oldu..Hepinize iyi geceler.
Teşekkür ederim tatlım gram gram gidiyorHarika menü sporla da desteklemiş daha ne olsun bence sen bu işi biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?