Burda yağıyorYagmur yagmazsa yürüyüşe gidecegim
Enerci balonu
Evim küçük canım. Odada yürüsem az bişey. Evi turlasam desem kızım da peşimden geliyor. Soğuk olunca çok aktif olamıyorum bu yüzden ama uyudukça zıplama yapmayı düşünüyorum inşallahE hadi göster kendini yine o zamancuma yarışması kapandı ama kaç grup var baksana
Deme öyle gayette süper yaparsın denemekle bişi olmaz canısı.Ablacım kolaydır ama ben yapamam
Ben de seni balonummm iyi ki varsın iyi kiseverim seni
Burdada yağıyor çok değil gerçide.Burda yağıyor
Çok takmayacan kafana,relax olacaksın azmetcen kendinleya bişey diecem acaba takmayınca dahamı hızlı kilo veriliyor
kilo vermeye çalışunca cokmu takıoruz
psikolojikmi
su içsek yarıosa mademÇok takmayacan kafana,relax olacaksın azmetcen kendinle
Canım sporla ısınırsınEvim küçük canım. Odada yürüsem az bişey. Evi turlasam desem kızım da peşimden geliyor. Soğuk olunca çok aktif olamıyorum bu yüzden ama uyudukça zıplama yapmayı düşünüyorum inşallah
Suyu çok içecen bir kere,ağzını sıkı tutacan ki mideye inmesinsu içsek yarıosa madem
su içmeyince yaramasın gitsin abla
İyi şükür canım. Senin?
Ağırlımızca altın mı takıyorlarmışBiz kilo alınca onların bankaya para yatıyormuş
Tamam canım kızım uyudukça yapayım inşaAllah. O üşür diye yapamıyorumCanım sporla ısınırsın
Yerinde yürü kollarını hareket ettir vs
tutamıomSuyu çok içecen bir kere,ağzını sıkı tutacan ki mideye inmesin
düşe kalka büyüyor yaİyi şükür canım. Senin?
Yaa kıyamam sizeTamam canım kızım uyudukça yapayım inşaAllah. O üşür diye yapamıyorum
Yaa kıyamam. Hep öyleler. Çılgınlar demitutamıom
düşe kalka büyüyor ya
tam bir zilli
aklımı alıyorYaa kıyamam. Hep öyleler. Çılgınlar demi
Tutt sendee az yeee yaniii sonra kaç kiloosun diyorsun banaaa sjksjkjsksjktutamıom
düşe kalka büyüyor ya
tam bir zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?