- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
çok sarstı seni hastalık kuşum yaaYok ya öylesine diyorum :)
Sag ol canim benim
Sağ ol, sabit uykusuzluk çok zorluyor. Yapacak bir sey yok. Amingecmesini istemem tabi 30 lu yaşların.
Eline saglik
Cok sersem gibiydim. Sag ol. Markette dalginliktan ictigim kefirin yarisini evde icerim diye, cantama koymusum. Kasadan gecirmemisim. Kameradan görmüsler. Sormacantama da baktilar. Kendimi.cok kotu hissettim.
Sağ ol dostum
Menüm.hiç iyi olmadi, dünalalacele elimin altinda diye pogaca, kurabiye yedim o hengamede yemek kolay geldi. Gecen hafta da karbonhidrat yedigim icin adaptasyon sorunu yasiyorum . Bu haftam çöp oldu..+200 pazartesi kilosu.
Akşam karnabahar yemeği+ 4 dilim çavdar ekmeği+yoğurt
Batirdim maalesef bu sefer
Adım (cocuklarla disarda bebek arabasiyla yurudum Allahtan)
ADIM 12.438
Zipzip-
@Cordelia
Hedef60kgolmak
Dolapta bakicinin kurabiyesinin olmasi (bitmek uzere)
Karsi komsunun da ilk kez pogaca getirmesiben normalde nerede yapip yicem. İstesem.de yiyemem.
Üzgünüm kizlar, takimda böyle bi menuyle geldigim icin
Eki Görüntüle 3176081
Günaydın hoşgeldin canımGünaydın canlarım , güzel güneşli sağlıklı günlerimiz çok olsun:) sizleri çok seviyoree . Regl ağrısı tüm gece uyutmadi puff kadın olmak ne kadan zor
Hımm anladım canım galiba.Yani uzak da olsa aynı kulüpte aynı şey için uğraşan arkadaşları kilo aldı diye sevinmek...Bilmiyorum nasıl bir duygu hali..Canım sabah sabah " fesatlıktan çatlıyormuşuz spor yapacakmışız fesatlığımız da eriyecekmis" şeklinde sayfamıza bir sataşma oldu. cevap vermek zorunda kaldım. Herkesten özür diliyorum.Konuyu kapatıp güzel sohbetlerimize dönelim.
Kız kim üzecekKızlar kaçtım Allah'a emanet olun. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Seviyorum sizi.
Ben yapamammmmmmmNe olmuş fiatı öyle evde yapsan daha ucuza gelir.
Biz kilo alınca onların bankaya para yatıyormuşçok sarstı seni hastalık kuşum yaa
Afiyet olsun yine de
Ayağına sağlık
Günaydın hoşgeldin canım
Hımm anladım canım galiba.Yani uzak da olsa aynı kulüpte aynı şey için uğraşan arkadaşları kilo aldı diye sevinmek...Bilmiyorum nasıl bir duygu hali..
Kız kim üzecek
6032100 adım
Ay süpersin ben de eve koşsam da yapsam
Ben de evde yürümeye bu sayfa sayesinde başladımYa bu arada cuma yarışmalarında iken iyi spor yapar hep 20binlerde ve üstünde adımım olurdu. Hemde evde yürürdüm
Ablacım kolaydır ama ben yapamamKolay yapımı çok videoları var onun.
E hadi göster kendini yine o zamanYa bu arada cuma yarışmalarında iken iyi spor yapar hep 20binlerde ve üstünde adımım olurdu. Hemde evde yürürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?