- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Yiaa yerim seni ablacım:)Kimse yok yanımda,ekrandan söyleyim seviyorum hepinizi iyiki varsınız
Afiyetler olsun güzel kaptanım
Sanki çok kilonda varmış gibiiiDünden beri geçmişten geleceğe yürümekten zayıfladım eridim küçücük kaldım
Nasıl iştah açtırdım demi,şimdi olsada yesek mide bayram etse biraz.Yaaaaaa beni bitirdin bitirdin
Sağol kzuummDuser tabi ki
Severim seniii ortimm:))Yiaa yerim seni ablacım:)
En tatlı mommyciğimİyi ki varsın
Afiyet olsun kaptanım
Seni çok seven mommy geldi
Aşkitommm benimSanki çok kilonda varmış gibiii
Nasıl iştah açtırdım demi,şimdi olsada yesek mide bayram etse biraz.
Sağol kzuumm
HemenBu mesajı gören evindeyse 6 tur atsın
Sağol bitanem sende iyiki varsın seviyorum hepiniziAşkitommm benimİyi ki varsın canımm ablam
Hahahahhha itiraf edeyim 1 dilim ince keki mideye hüplettim şimdisiz bu satırları okurken ben poğaça yiyor oluyorum
Tempolu yürü kaptanımHemenkoşayım mı yürüyeyim mi
Çok şükür13.12.2022 masterfit ile sevgi günü
Poğaça değil ama açma için ölücemsiz bu satırları okurken ben poğaça yiyor oluyorum
İnceymiş bişey olmazHahahahhha itiraf edeyim 1 dilim ince keki mideye hüplettim şimdi
Aynen bugün duygusal bie gün oldu hepimiziçin13.12.2022 masterfit ile sevgi günü
Başlıyorum hemenTempolu yürü kaptanım
Unutabilemeyiz bu olayıİnceymiş bişey olmaz30 küçük baklava bişey yapmıyor mesela Zipzip- ben bu olayı hiç unutamayacağım sanırım kaptanım
Harikasın kaptanımBaşlıyorum hemen
Bayılırım açmayada,bak senle ben hamurcuyuz genelde aynı şeyleri seviyoruzPoğaça değil ama açma için ölücem
Hazır kek zaten,30 baklavayı yemişti demiii öyle hatırlıyorummm demiİnceymiş bişey olmaz30 küçük baklava bişey yapmıyor mesela Zipzip- ben bu olayı hiç unutamayacağım sanırım kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?