Bugün de 8bini zor tamamlarim gibi
Tamamlarsın şekerim ne kalmış şuradaBugün de 8bini zor tamamlarim gibi
Eve gidince telefonu veledim kapıyor arkadaşları ile konuşmak içinTamamlarsın şekerim ne kalmış şurada
Yaa benim acilen baklava yemem lazim kilo veremiyorumİnceymiş bişey olmaz30 küçük baklava bişey yapmıyor mesela Zipzip- ben bu olayı hiç unutamayacağım sanırım kaptanım
Yollayalım kaptanima 30 minik baklavaYaa benim acilen baklava yemem lazim kilo veremiyorum
Sefammm olsun ohhhhkesinlikle
ama gerek yok
hayat kısa kuşlar uçuyor
Bizim dünürler acayip acı yiyorlar onlar yerken ben yanıyomAma kabul edemedim birdenhepsini çok severim ben iyi bu kilodayım he
Ben yakınım kaptanım sana şöyle güzel miniklerinden baklava yaptırayım 1 tepsi üzerine de fıstıktan canım kaptanım yazdırayım olur muYaa benim acilen baklava yemem lazim kilo veremiyorum
Ben de fena yerim. Annem diyor ki soyunda yok sopunda yok sen nasıl bu kadar acı yiyorsunSefammm olsun ohhhh
Bizim dünürler acayip acı yiyorlar onlar yerken ben yanıyom
İstanbul'a ne gibi servisleriniz var kaptanımBen yakınım kaptanım sana şöyle güzel miniklerinden baklava yaptırayım 1 tepsi üzerine de fıstıktan canım kaptanım yazdırayım olur muankara içi hemen ulaşır
Evet yemistim 1.5 yil oldu unutulmadıBayılırım açmayada,bak senle ben hamurcuyuz genelde aynı şeyleri seviyoruz
Hazır kek zaten,30 baklavayı yemişti demiii öyle hatırlıyorummm demiZipzip-
Ciddi merak ediyorum onu yerken işkence çekmiş gibi olmuyorsun demi,bildiğin yanıyon yaniBen de fena yerim. Annem diyor ki soyunda yok sopunda yok sen nasıl bu kadar acı yiyorsun
Yanıyorum ama nasıl güzel yanıyorum anlatamamCiddi merak ediyorum onu yerken işkence çekmiş gibi olmuyorsun demi,bildiğin yanıyon yani
Ben yakınım kaptanım sana şöyle güzel miniklerinden baklava yaptırayım 1 tepsi üzerine de fıstıktan canım kaptanım yazdırayım olur muankara içi hemen ulaşır
İstanbul'a ne gibi servisleriniz var kaptanım
Bana etiket yok demek peki öyle olsun4bin adımZipzip-
Olur bekliyorumBen yakınım kaptanım sana şöyle güzel miniklerinden baklava yaptırayım 1 tepsi üzerine de fıstıktan canım kaptanım yazdırayım olur muankara içi hemen ulaşır
Ne istersen bebeğimİstanbul'a ne gibi servisleriniz var kaptanım
Ankara'nın neyi meshursa artık ablacımNe dersin tatlı ve börekmi istesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?