- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ben varım, gözümü zor açıyorum, geri gidiyorumKim var içerde bı ses et hele?
Tamsm iyi uykular canımBen varım, gözümü zor açıyorum, geri gidiyorum
İyiyim bitanemHosbuldum ablacım nasilsin
Kraliçelerin en datlisiBen yatıyorum canlarım yarın sabah görüşürüz inşallahhepinizi seviyor ve kocaman öpüyorum iyi ki varsınız
Afiyet olsun canım14 Aralık 2022
Adım 12963
@Zipzip-Cordelia @SebastianCheesecake Elhan
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 roll tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 bardak çay
Ara 16:00
1 fincan filtre kahve
2 dilim bitter çikolata
Akşam 19:30
1 kase salata
1 tabak fırında yapılmış tavuk yemeği
1 yemek kaşığı pilav (yemeyecektim de kardeşimdeydim lütfen tadına bak bari dedi kıramadım )
3 litre su
Fas üzdü tatlım elendik kupadan. Umudumuz üçüncülük maçina artıkÇok oldu mu bari
Arada bir gelirdim topigine çok güzel karşilardin beniTopiğim falan vardışimdi yaşlandım. Eskiden hep buralardutluuğdu
Deniz suyu da şifa canım. Tatillerde denizle buluşturmak lazım kuzucuğuGündüz öksürsün, ciğerleri temizlenir, gece soğanlı bal versen rahat uyur, burnu da aksın işte sinüsleri boşalır, beyni temizlenir. Rabbim şifa versin kuzulara
64 modelden seslenyorum çıtırım ekürim bende seviyorum69 model olarak en çok ben seni seviyorum bir kere
Hep telaş zaten kolaylar gelsin,alıştınızmı yeri yerinize.Yok canım küsmedim valla. Hayat telaşı işte. 2 gündür eşim de şehir dışında. Kv ye gidiyorum okul çıkışı, gece de oğlanı alıp eve geçiyorum. Bu sene 1.sınıf okutuyorum , onların okuma yazma telaşı var , bu hafta bir de yerli malı haftası. Yoğun günlerden geçiyorum
Boşver zayıflama, ikinci gelir zaten yakında
Öğlen 2 gibi gelmiş canım, ben okuldaydım
Ablacım iş güç ev çocuk derken zaman nasıl geçiyor anlayamıyorum inan
Teşekkür ederim kaptanım
Ne güzel kalabalık olunca daha keyifli geçer zaman.Bana da çocuklar ve dünür gelecek, evde otururuz
Amaaaan şimdiden geçmiş olsun ablacımGünaydınlar hanımlar dün dişten aradılar çarşamba günü işkence koltuğuna özenle oturtacaklar bakalım
Günaydınlar çıtırların kraliçesiSabahın seherindeeeeee ötüyor kuuuuuşlaar
Gü nay d ı ı ı ı ı ı nnnnn
Günün tüm güzellikleri yaşanmayi bekliyor şişkocuklarim hadi çikin yataktan
Ay kurbanın olurum64 modelden seslenyorum çıtırım ekürim bende seviyorum
Hep telaş zaten kolaylar gelsin,alıştınızmı yeri yerinize.
Ne güzel kalabalık olunca daha keyifli geçer zaman.
Sağol canısı yapılacak her işlemi gugulll amcadan izledim biliyorum,implatı zaten hahızama kazımıştımAmaaaan şimdiden geçmiş olsun ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?