Yaa çok geçmiş olsun iyimisinAyy kızlar Pazartesi düştüm. Hem de nasıl düştüm.
Yeni yeni oturabiliyorum. Ağrım olana kadar buraya bakıcam
Ama öyle durumlarda zaten reddetme. Telafi olur başka öğündeAyy evet ya biz okula basladik ya 2 kizimda okullu buraya girmeye firsat bulamiorum.İşede izinden dondugum icin islerim yigilmisti cok sukur bitirdim yigilanlari.
Vee bu sabah tartildim direnc kilomu gectim ama insallah cumaya verdgmi geri almam İnsallah
Benim zayif noktam teklifleri reddemioeum yaaa napacam boyle
Evden biseyler.getirdim arkadas aradi ki gel tost yiyelim die kiramadim tamam dedim
Cook.gecmis olsun kaptanim yaAyy kızlar Pazartesi düştüm. Hem de nasıl düştüm.
Yeni yeni oturabiliyorum. Ağrım olana kadar buraya bakıcam
Sagolasin canım muhtemelen usuttum daha iyiyim bugünGeçniş olsun kaptanım. Üşüttün mü acaba
Geçmiş olsun nerden nasıl düştün kaptanım önemli bişeyin yoktur umarım
Sagol canımgeçmiş olsun kızlar.
Sorma canım ya bugün daha gözümü acabiliyorum dün bayılıp bayılıp uyudum resmenGeçmiş olsun. Ya benim de geldi başıma yazın. Bi kaç gün sürüyor
Afiyet olsun canım süpersinSelam herkese. Ne var ne yok. Bugün beslenmem güzeldi ama biraz zeytini fazla kaçırdığım için bir kaç gün su tutacagım
Ellssa
Boncuk2307
Kahvaltı zeytin, omlet, salatalık
Akşam ıspanak ve 3 yumurtalı omlet ve yine zeytin be peynir
4000 de adım atmışım.
Hosgeldin aşkoBen geldim bebisler
Önümüzdeki 2 gün boyunca temizlik var evde
Cuma geleyim inşallah
Afiyet olsun canım su biraz daha fazla olsa daha iyi olur en az 2 ltGünaydın
Dünkü menum
Öğle az ekmekle tavuk kavurması
Akşam tavuk.kavurmasindan yine yedim
Su 1 litreye yakın
Sevindim canım yeniden geçmiş olsunSelamlar kizlar nasılsınız pek sessiz buralar . Bende gelemedim ksura bakmayın iyi bir kaptan olamadım bu hafta . Daha yeni biraz gözüm açıldı kv geldi çocuklara bakmaya bi duş aldım azcık kendime geldim şükür.
Yaa birinin desteğe gelmesi güzel geçmiş olsunSelamlar kizlar nasılsınız pek sessiz buralar . Bende gelemedim ksura bakmayın iyi bir kaptan olamadım bu hafta . Daha yeni biraz gözüm açıldı kv geldi çocuklara bakmaya bi duş aldım azcık kendime geldim şükür.
Çok geçmiş olsun canım. Daha iyi misinGünaydın kızlar çok fena hastayım sormayın dün biraz kaçırınca dedim ondan oldu sonra da devam etti mide bulantısı afedersiniz ishal hiç halim yok yatıyorum öyle.
Çok sağol canım. Çok saçma bir şekilde düştüm. Şu an kısmen daha iyiyim şükürGeçniş olsun kaptanım. Üşüttün mü acaba
Geçmiş olsun nerden nasıl düştün kaptanım önemli bişeyin yoktur umarım
Çok sağol canım. Öyle yapıyorum yapacak bir sürü işler vardı ama malesef herşeyin önemi kalmadı. Şükredeceğimiz ne çok şey varmış maalesef iyi olunca hepsini unutuyoruzGeçmiş olsun canım. Dinlendir kendini lütfen
Çok sağol canımgeçmiş olsun kızlar.
Çok teşekkür ederimYaa çok geçmiş olsun iyimisin
Çok teşekkür ederim canımCook.gecmis olsun kaptanim ya
Sagolasin canım muhtemelen usuttum daha iyiyim bugün
Sagol canım
Sorma canım ya bugün daha gözümü acabiliyorum dün bayılıp bayılıp uyudum resmen
Afiyet olsun canım süpersin
Hosgeldin aşko
Afiyet olsun canım su biraz daha fazla olsa daha iyi olur en az 2 lt
Çok sevindim daha iyi olduğuna gelmiş geçmiş olsunSelamlar kizlar nasılsınız pek sessiz buralar . Bende gelemedim ksura bakmayın iyi bir kaptan olamadım bu hafta . Daha yeni biraz gözüm açıldı kv geldi çocuklara bakmaya bi duş aldım azcık kendime geldim şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?