- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aidin Salih in karaciğer temizliğine giden yola yavaş yavaş seviyelere ayırarak, hem de metabolizmayı düzenleyerek ulaştıran kişiO kim ki kaptanım
Yarın eksi gelirsem iyi olacağım şişko bir yorgunum.srn nasılsın?Hosbuldum cnm nasılsın :)
Ne zaman başlamayı düşünüyorsunKendime güveniyorum.
YaaaAidin Salih in karaciğer temizliğine giden yolu yavaş yavaş seviyelere ayırarak, hem de metabolizmayı düzenleyerek ulaştıran kişi
Evet
7 aylık bir program dı
26 kilo vermiştim
Ocak 2 olabilir. Ben 2 haftadır şeker ve un kullanmıyorum yılbaşına kadar da kullanmayacağım. Yılbaşında kendime 31 Aralık 1 Ocak izin vereceğim sonra Ahmet Apa'nın programına girmek istiyorum birkaç ay sürüyor sanıyorum kiNe zaman başlamayı düşünüyorsun
Şimdi bir şey soracağım ama bugün 2 gün oldu mu? Benim devreler yandıSelam Kızlar.
Ben bugün de yürüyüşümü yaptım çok şükür :)
Aslında 2. Seviyede biraz zorlandım,( acıktım)ayy harikaymış . Şey zorlandın mı ?
Sen de katılıyor musun canım 2 ocak'ta başlıyoruz?Yaaane güzel
Peki zorlandığımız yerde bırakırsak ne oluyorAslında 2. Seviyede biraz zorlandım,( acıktım)
Diğerlerinde acıkmadım, arada canım pasta, çiko istedi, onlarıda serbest öğünlerde yapıp yedim
Yılbaşına kadar ben de kestimOcak 2 olabilir. Ben 2 haftadır şeker ve un kullanmıyorum yılbaşına kadar da kullanmayacağım. Yılbaşında kendime 31 Aralık 1 Ocak izin vereceğim sonra Ahmet Apa'nın programına girmek istiyorum birkaç ay sürüyor sanıyorum ki
Afiyet olsun gezegenim❤Kahvaltı
13:30
1 yumurta sarısı
1 dilim karnabahar gratin
5 zeytin (3 tanesinin çekirdeği)
Ceviz
Akşam
18:30
2 dilim pomelo
1 dilim karnabahar gratin
1 kase salata
1,5 lt su
2 kupa kahve
3 kupa çay
1 kupa farklı bir çay
Zipzip-
Cordelia
Hedef60kgolmak
belmayne
Seviyenin başına dönüyorsunuzPeki zorlandığımız yerde bırakırsak ne oluyor
Şimdi netten baktımSen de katılıyor musun canım 2 ocak'ta başlıyoruz?
Aslında grupta 7 yaşında çocuklar ve 70 yaşında insanlar yaptı, çokda zor deyilŞimdi netten baktımgüzel liste baya da katı. Tam hakim olmamakla bitlikte kendime güvenmiyorum pek ama çok da isterim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?