Günaydın hayırlı cumalarGünaydın
Hayırlı cumalar kızlar
Hoop döndün kıyısından hadi bakalım başlangıcın hayırlı uğurlu olsunCiddi ciddi başlamanın zamanı 90 oluyorum nerdeyse Eki Görüntüle 3177701
Ben de bu civarda başladım. 3 hafta önce isteyince oluyor. Doğru motivasyonu bulman gerek. Kilonla mutsuzsun nickin tersine. Hoşgeldin hayırli olsun.Ciddi ciddi başlamanın zamanı 90 oluyorum nerdeyse Eki Görüntüle 3177701
İnşallah inşallah uzun zaman oldu 70leri görmeyeliHoop döndün kıyısından hadi bakalım başlangıcın hayırlı uğurlu olsun
Allah razı olsun desteğin için şimdi kaç kilosun ben de üç hafta sonra 85in altına inermiyimBen de bu civarda başladım. 3 hafta önce isteyince oluyor. Doğru motivasyonu bulman gerek. Kilonla mutsuzsun nickin tersine. Hoşgeldin hayırli olsun.
Yeni yıla nasip olur inşallah canımİnşallah inşallah uzun zaman oldu 70leri görmeyeli
Supersin canımgünaydın kızlar
evden çıkmadan yapayım bildirimi
Eki Görüntüle 3177704
Geçen Cuma: 74.2
Bu cuma: 73.2
Fark: -1 kg
Tebrik ederim böyle mi yapacağız tartıyı benimki yanlış oldu sankigünaydın kızlar
evden çıkmadan yapayım bildirimi
Eki Görüntüle 3177704
Geçen Cuma: 74.2
Bu cuma: 73.2
Fark: -1 kg
Tartılacagim bugün canim. İnşallah güzel bir kilodayım regl başladı bakalım kaç çıkacak. P.tesi 84,6 kilo idim.Allah razı olsun desteğin için şimdi kaç kilosun ben de üç hafta sonra 85in altına inermiyim
teşekkür ederim canımSupersin canım
Teşekkür ederim. ben de yeniyim buralardaTebrik ederim böyle mi yapacağız tartıyı benimki yanlış oldu sanki
Evet canım nick ve tarih ekliyoruz. Başlangıç tartında gerek yokTebrik ederim böyle mi yapacağız tartıyı benimki yanlış oldu sanki
oTartılacagim bugün canim. İnşallah güzel bir kilodayım regl başladı bakalım kaç çıkacak. P.tesi 84,6 kilo idim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?