Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay hadi geçmiş olsun. Anlattıklarının yanında kilo alman hafif bir detay. Kilo verdikçe sağlığın da düzelecektir inşallah. Hatta kalbe de destek olur belki

Bu 2. Kaptanlığı, ya da 3. Ama ilk kez takımım kazandı. Güzel duyguymuş . Hahah.. tebrikler herkese

canım ben dün 84 çıktım

merhaba kızlar
sabah erken kalkıp pazara gittim. onları eve bırakıp markete gittim. eve gel aldıklarını yerleştir derken yeni oturdum. kahvemi içtim
akşam yemeğine ne yapayım diye düşünüyorum

çok geçmiş olsun boncuğum Rabbim Şafi ismiyle şifa versin hacamat yaptırmanı tavsiye ederim.

Geldim geldim canımlar eniştemi hastaneye götürdüm de geldim. Şimdi listeyi atarım yapıp
Gecmis olsun boncuk kaptan

Tebrikler canım. Tam gözlerim tabloda seni aramıştı. Yazayım birazdan derken bildirimini gördüm Özgecim tebriks gayet istikrarlı gidiyorsun
Biraz geçildim hatta ama neyse
Nasıldı haftan canım?
Gec kalmisim Filizim, yazamiyorum hic canim.Nasil bir hengame, yetisemiyorum hicbir seye

Canim sabahlari 6:45te kahvalti yapiyorum hergun.Yani cok erken malesef, Kahvalti tabagimda gordugunuz tum sebze ve meyveleri okula götürüp bende 10-11 gibi onlari okulda yiyorum.Yani bir kahvalti tabagiyla hem kahvalti hem ara ogun yapmis oluyorum.Cok erken yiyincede acikiyorum haliyle, ama baska sansim yok Filizim.

Ellerine saglik kaptanim

Birazdan spora gidicem.
Hem de bu sefer canım isteyerek
Haftasonu geldi ya bir mutluluk doluyorum
Harikasin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…