NasılsınHayırlı cumalar yıldızım
Doğalgazıniz hayırlı olsun canımMerak etmişsiniz çok sagolun kızlar sizi merakta bıraktığım için özür dilerim ama çok yoğun ve yorgun günler yaşadım ece dogalgaz yaptırdık tadilat işleri temizlik derken çok yoruldum midem daha iyi ama hala ara ara sızlıyor 27 aralıkta endoskopi çekilecek bakalım inşallah önemli bir şey yoktur.bende sizi ve burayı çok özledim.
Allah şifa versin canım en kolayından atlat inşallahDoğalgazıniz hayırlı olsun canım. Ağustosta aynı cileleri yaşadım anlıyorum seni. Senden iki gün sonra da benim endoskopim var. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Anestezili olduğu için 18/19 Aralık' ta tetkikler için hastaneye gelmem istendi. Seninki nasıl olacak?
Geçmiş olsun canım. Yine üzüldüm.Günaydın hepimizenasılsınız?
Ailecek hasta oldukgelemedim dün hiç.
Bugün bari selam vermeye çalışayım dedim.
Teşekkür ederim bitanemAllah şifa versin canım en kolayından atlat inşallah
Sen de iyi ki varsın bitanemCanımsın bende seni çok özledim ve seni çok seviyorum ve iyiki varsın
İyi dersler tatlımDerse giriyorum gerisine sonra bakıcam
saol ablacımGeçmiş olsun canım. Akşama kadar sıcak bir şeyler iç. Bulabiliyorsan limonlu olsun.
iyi dersler minnoşDerse giriyorum gerisine sonra bakıcam
İyi dersler hocam kolay gelsinDerse giriyorum gerisine sonra bakıcam
Evde çalışmadan önce iş yerime gittiğimde her kış başlangıcı küçük kavanoza bal zencefil tarçın karışımı yapardım işyeri çekmeceme koyardım 2 ay kadar dayanırdı biraz rahatsızlanınca ondan birer kaşık yerdim canım eğer imkanın varsa ve dediğim ürünlere alerjin yoksa yapabilirsin istersen canımsaol ablacım
ay çok mantıklı aslındaEvde çalışmadan önce iş yerime gittiğimde her kış başlangıcı küçük kavanoza bal zencefil tarçın karışımı yapardım işyeri çekmeceme koyardım 2 ay kadar dayanırdı biraz rahatsızlanınca ondan birer kaşık yerdim canım eğer imkanın varsa ve dediğim ürünlere alerjin yoksa yapabilirsin istersen canım
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalaaaar
Tebrikler harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?