sara_28 bitanem miden nasıl?
sara_28 doktora gittin mi kuzucuk
sara_28 çok özledim
Merak etmişsiniz çok sagolun kızlar sizi merakta bıraktığım için özür dilerim ama çok yoğun ve yorgun günler yaşadım ece dogalgaz yaptırdık tadilat işleri temizlik derken çok yoruldum midem daha iyi ama hala ara ara sızlıyor 27 aralıkta endoskopi çekilecek bakalım inşallah önemli bir şey yoktur.bende sizi ve burayı çok özledim.sara_28 sana etiket yapmasam gecem güzel geçmez bitanem çok özledim seni
Canımsın bende seni çok özledim ve seni çok seviyorum ve iyiki varsınGünaydın bitanem mm
İyi ki geldinMerak etmişsiniz çok sagolun kızlar sizi merakta bıraktığım için özür dilerim ama çok yoğun ve yorgun günler yaşadım ece dogalgaz yaptırdık tadilat işleri temizlik derken çok yoruldum midem daha iyi ama hala ara ara sızlıyor 27 aralıkta endoskopi çekilecek bakalım inşallah önemli bir şey yoktur.bende sizi ve burayı çok özledim.
Tebrikler canımPazartesi 77.7
Cuma 77.1
Fark-600
Zipzipim masterfitte yaz anacım bu hafta
Zencefili mutlalaka dene faydası oluyor onun,ılık suya limon bile sıkıp içebilirsin.teşekkür ederim
limon varda zencefil anca evde
limonumla idare edeym
Günaydın saracımGünaydın kızlar
Tebrikler eksin harikaPazartesi 77.7
Cuma 77.1
Fark-600
Saracım çok geçmişler olsun,inşallah sonuçlarında güzel çıkacaktır.Merak etmişsiniz çok sagolun kızlar sizi merakta bıraktığım için özür dilerim ama çok yoğun ve yorgun günler yaşadım ece dogalgaz yaptırdık tadilat işleri temizlik derken çok yoruldum midem daha iyi ama hala ara ara sızlıyor 27 aralıkta endoskopi çekilecek bakalım inşallah önemli bir şey yoktur.bende sizi ve burayı çok özledim.
Teşekkür ederim canım inşallah önemli bir şey yoktur.gastrit var onu biliyorum da ilerlemesi onu görecezZencefili mutlalaka dene faydası oluyor onun,ılık suya limon bile sıkıp içebilirsin.
Günaydın saracım
Tebrikler eksin harika
Saracım çok geçmişler olsun,inşallah sonuçlarında güzel çıkacaktır.
Rica ederim saracım,meraklanma sakın önemli bişey yoktur,gastritin sebebleride genelde stresten kaynaklıda olabiliyor yada beslenmeylede alakalı.Teşekkür ederim canım inşallah önemli bir şey yoktur.gastrit var onu biliyorum da ilerlemesi onu görecez
Eksin çok iyi canımPazartesi 77.7
Cuma 77.1
Fark-600
Hayırlı cumalar yıldızımGünaydın hayırlı cumalar
Bir şey çıkmayacağından eminim bitanemMerak etmişsiniz çok sagolun kızlar sizi merakta bıraktığım için özür dilerim ama çok yoğun ve yorgun günler yaşadım ece dogalgaz yaptırdık tadilat işleri temizlik derken çok yoruldum midem daha iyi ama hala ara ara sızlıyor 27 aralıkta endoskopi çekilecek bakalım inşallah önemli bir şey yoktur.bende sizi ve burayı çok özledim.
Geçmiş olsun canım. Akşama kadar sıcak bir şeyler iç. Bulabiliyorsan limonlu olsun.kızlar sanırım hasta olacam
şuan sadece yutkunurken canım acıyor ağrım var boğazımda
önerileriniz neler.. ama iş yerindeym ona göre öneri varsa
Geçmiş olsun canımGünaydın hepimizenasılsınız?
Ailecek hasta oldukgelemedim dün hiç.
Bugün bari selam vermeye çalışayım dedim.
Günaydın hayırlı cumalar canımGünaydın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?