Allah kabul etsin
Afiyet olsun
Afiyet olsun19 Aralık Pazartesi
17.00
sütlü kahve, 1 avuç dut kurusu, 2 dilim armut, bir avuç kabuklu fındık, biraz peynir
19.30
Yemek yapacak halim yoktu dünkü fırında sade kabaklara devam ettim :) Koca bir tabak yemişimdir :)
Su: 2 litreyi geçti
Spor: 6 bin adımı geçti. Halim olursa belki biraz daha yürürüm. Ondan sonra atarım fotoyu
bir sade sade kahve içeceğim.
@zipzipCordelia (Nikini bir gün tek seferde hatırlayacağım inşallah, umutluyum :))
Makarna öğlen tercih edebilirsin cnm akşam da dediğin gibi bol protein.İkindi ara öğün ayva yersen aşırı tok tutuyortatlı da var ama genel olarak karbo diyeyim. simit, börek istiyorum. etli yemekler, köfte, makarna vs. valla kendimden bıktım
Canım maşallah19 Aralık Pazartesi
17.00
sütlü kahve, 1 avuç dut kurusu, 2 dilim armut, bir avuç kabuklu fındık, biraz peynir
19.30
Yemek yapacak halim yoktu dünkü fırında sade kabaklara devam ettim :) Koca bir tabak yemişimdir :)
Spor: 6 bin adımı geçti. Halim olursa belki biraz daha yürürüm. Ondan sonra atarım fotoyu
@zipzipCordelia (Nikini bir gün tek seferde hatırlayacağım inşallah, umutluyum :))
Yanlış zıpzıp oldu bizim kaptan19 Aralık Pazartesi
17.00
19.30
aaa elalemin zıpzıpını etiket yapmışımYanlış zıpzıp oldu bizim kaptanZipzip-
Afiyet olsun canım. Benim nicki düşünürken kendi kaptanın nickini yanlış yazmışsın19 Aralık Pazartesi
17.00
19.30
Bir gün diğer zıpzıp foruma girecek veAfiyet olsun canım. Benim nicki düşünürken kendi kaptanın nickini yanlış yazmışsın
Çok ciddi cok. Ben de şimdi bir makale yazıyorum bilim dergilerine göndereceğim canımBurası ciddi bir topiktir:)fesang hanımcım beni yoldan cikariyor . Gidip ders çalisayim
Bir gün diğer zıpzıp foruma girecek veböyle olacak
En son 4 yıl önce yazmışbence gelmişken o da diyete başlar . Kim olduğunu bilmiyom ama
İstemiyordur bencewc sıkıntılı bir de galiba regl öncesiyim canım karbo istiyor
Afiyet olsun canım. allah kabul etsin
Afiyet olsun canım. Benim nicki düşünürken kendi kaptanın nickini yanlış yazmışsın
Bir gün diğer zıpzıp foruma girecek veböyle olacak
En son 4 yıl önce yazmış
Garibim o kadar çok etiketlendi kiAfiyet olsun canım. allah kabul etsin
Düzeltmeye çalışırken de tekrar etiketledim. Elalemin zıpzıpı şookk
bak hayır sahibi insan oldum durduk yerebence gelmişken o da diyete başlar . Kim olduğunu bilmiyom ama
Ahahsh sizi gidi çakmalar sizineyse yokmuş zaten. Bazen benim yerime de Dut diye birini etiket yapıyolar. Neyse ki o da aktif değil
Attım aşkoCanım pazar adım var mı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?