Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Okurken nefesim kesildi sanki. Benim gibi olmuşsun ve ben hiç hatırlamamıştım zehir olmuştu tatil burdan ayrı kalmak ayrı bir zordu

Yürüyüşten sonra iç canım.
Ayy evet insallah hic kapanmaz burası birbirimizi burda bulduk destke oluyoruz ne güzel

Afiyet olsun
Afiyet olsun canim

Sorma canım çok yoğunum. Bu hafta veli toplantilari var. Akşam oluyor burda toplantilar. Epey yoruldum. Ve yarın yine okul
Sana da geçmiş olsun Özgecim. Bulaşmış olabilir mi kliniğe gelen çocuklardan canım?

Bugün menüsü

Kahvaltı
2 yumurtalı domatesli omlet
2 dilim kepek ekmeği
Maydanoz

Ara
1 incir 1 kuru kayısı 1 pk yulaf toplar

Ara
1 bardak kefir az çilekli shake

Akşam
3 kaşık taze fasülye
2 kaşık kabak
2 balık fileto
1 dilim kepekli ekmek

40 dk bisiklet

Baya da yedim aslında ama çok açım

Ellssa Boncuk2307 S simad

Emeklerine saglik boncuk kaptanim

Hosgeldiniz

Muhteşem olmuş canım bu kadar hazırlık maşallah sana. Çok şanslıymış gelen misafirlerin
Biz ayda bir kez boyle toplaniyoruz kaptanim.Arkadaslarim kardes gibidir, gurbet onlar olmasa cekilmez, bende sansliyim

Parti deyince ben FilizimBenim misafirim eksik olmaz canim.Annemden, ananemden gelmis bu ozelligim bir hafta misafir grlmeyince aa ne cok oldu birisi gelmeyeli diyorumBuzlugum hep doludur, keske yakin olsak..

Cok gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun
Teşekkürler kaptanim

Afiyet olsun

Afiyet olsun🖐

Afiyet olsun

Geçmiş olsun çok.

Afiyet olsun

Afiyet olsun.
Tesekkurler

Sorma canım çok yoğunum. Bu hafta veli toplantilari var. Akşam oluyor burda toplantilar. Epey yoruldum. Ve yarın yine okul
Sana da geçmiş olsun Özgecim. Bulaşmış olabilir mi kliniğe gelen çocuklardan canım?
Kolay gelsin Filizim, tahmin ediyorum yogunlugunu..Dinlenemiyor ki insan..Evdeykende surekli bir seyler yapiyoruz, dinlenmeye zaman yok resmen..

Yalnız çocuklar çok alemmiş. O zaman doğru yerdesiniz demişler ya
Çok tatlı cümleler kuruyor yaşı biraz küçük olanlar
Cok alemler sorma, bana rap sarki soyletmeye calisan var, eve gideyim cok hastayim diye duygu somurusu yapan var, sadece hediye ettigim sticker ve silgileri almak icin gelen var, birde oyle masumlari var ki, kucucukler canim…

16 eylul salı

Aç karna ; zencefilli türk kahve - detoks suyu (salatalik maydanoz limon zencefil)
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 2 yumurta
4zeytin
2 çeri domates
1salatalık
Roka
2 siyez ekmek(çok küçük)

Ara öğün 15.00
Detoks suyundan smoothie yaptım ıspanak yaprağıda var

Akşam 18.00
2 dilim kontrafile izgara et
Kavrulmuş ıspanak
Kaşık salata
1 dilim siyez
KEfir

22.00
Maden suyu

S simad Ellssa Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…