- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oturtma yaparsan yerim, patlıcan dolması ve güveç sevmiyorumpatlıcanlarim vardi onu düşünüyorum:)
biber dolmasi vazgeçtim.:)
türk yemeklerine hasretsin abla.:)Türkiye ye gideceğim, muhtemelen alırım
Türk restorantları var canım, hasret kalmıyoruz, zaten evde de yemek yapıyoruz.türk yemeklerine hasretsin abla.:)
almanyada durumlar nasıl.
Evet, buranın parası orda kıymetli, yoksa burda da biz sizin gibiyiz, indirimleri takip ediyoruz, sık sık herşeye zam yaptılargezegenfeza
Almanyada biriktiğin eurolarla türkiyede çok şey alinir basbaya..
valizlere hiç sığmaz
ah benimde almanyada olasim geldi ..
şöle para biriktirip türkiyeden herşeyi alıp dönmek istiyorum
AminAnam siz hiçmi oturmazsınız
Darısı bana
Demek ki mavi takima göndermekle dogru bir karar vermisimSelams okulda kermes vardı söyleyeceklerim bu kadar
Ay hep nazardan bunlar ya. Yoksa benim şakalozluğumla hiç ilgisi yokNazara mı geldin
Mesela şu an metrobüste yazıyorum. Kendinizi bir anda yeni gelinlerin sunum keyfi sayfasında falan bulabilirsiniz
Ay hep nazardan bunlar ya. Yoksa benim şakalozluğumla hiç ilgisi yok
Mesela şu an metrobüste yazıyorum. Kendinizi bir anda yeni gelinlerin sunum keyfi sayfasında falan bulabilirsiniz
Olsun canım bilinçli olarak yapmadık sonuçtaAy hep nazardan bunlar ya. Yoksa benim şakalozluğumla hiç ilgisi yok
Yaaa o zaman kesin alırsın 5 bile alırsınTürkiye ye gideceğim, muhtemelen alırım
Ya sana kıyamam
Benimki aydınlık
OlabilirYaaa o zaman kesin alırsın 5 bile alırsın
Bende değişiklik yok Kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?