Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim
Afiyet olsun düzelir inşallah
Çok iştah açicı bir menuye benziyor afiyet olsun
Afiyet olsun
Günaydın kızlar
Gunaydin

Selam kızlar 4 gün sağlıklı beslenme hedefi koydum kendime bugün 3. Gün yani kaçamaksız

Adım adım gitmeye karar verdim 1 hafta diyince bozuluyor önce cumaya kadar tartıyı atlatayım sonra yine 3-4 gün gibi hedef sonra 1 hafta sonra 2 hafta inş adım adım artar bakalım ben tatile gittim geldim derken düzene ancak geçiyorum

Her gün 40 dk bisiklet yapmaya başladım ev tipi bisiklet işe yaramaz diyorudm ama 40 dk yapınca en yüksek seviyede bacaklarım titriyor bu kadar spor bile çok iyi geliyor onu fark ettim
Zamanla daha yüksek cardiolar yapabilirim umarım

Ay bi şey diyim mi. Çok mantıklı ben de öyle deneyeyim. C.tesi dahil 4 gün yapmaya çalışayım

Ay bi şey diyim mi. Çok mantıklı ben de öyle deneyeyim. C.tesi dahil 4 gün yapmaya çalışayım
Kiz bencede çok iyi fikir ama diğer günler bozunca dengelemez mi yani vermezsek hadi öyle de

Menüm

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 2 dilim kepekli ekmek
Yeşillik 1 dilim kaşar 1 gün kurusu

Öğle
1 activa shot
1 kase yoğurtlu fasulye
2 balık fileto
1 dilim kepekli ekmek

Ara
3 yulaf top kek yaptım protein tozlu filan

Akşam
1/2 lahmacun 1 bardak ayran

90 gr protein almışım ay şiştim böyle de çok yemişim bi an aç hissettim abur cubur yememek için yemeği arttırdım ama çok oldu böyle de

45 dk bisiklet

Ellssa Boncuk2307 S simad

Kızlar selam. Hindiba kahvesi kullanıp faydasını gören oldu mu? Yemekten önce mi sonra mı daha etkili anlayamadım.
Ben bir ara kullanıyordum belki psikolojiktir kendimi inandırdım belki gerçektir bünyeden bünyeye de değişir tabi, beni çok tok tuttu canım ama şimdi emzirdiğim için elim varmıyor tekrar kullanmaya

Sağol kaptanım bilmiyorum ki benim telefonda mı sıkıntı var

Dünkü menümü paylaşayım önce

12:20
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
3 ceviz
Domates biber salatalık

18:30
Yağlı köfte (antep usulü)
Süs biberi
1 kase yoğurt

5 dk yoga

Çok yoğun ve koşturmalı bir gündü

Perşembe menüm

12:30
Dünkü ile aynı sadece zeytin 9 taneydi

17:30
1 tabak etli bamya
2 süsbiberi
1 kase yoğurt

10 dk yoga

Boncuk2307 Jasminium84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…