Afiyet olsun canimÜzüm
Şekersiz çay (2)
Şekersiz aromalı Türk kahvesi(1)
Kuru hurma (3)
%85 kakaolu bitter(20 gram)
Çekirdekli siyah üzüm(7)
Yoğurt (1 kase)
Kavrulmuş tuzlu fıstık(10)
Ceviz göz kararı (3)
SU: 1 buçuk litre
ADIM :3.542
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84 Eki Görüntüle 3645088
Teşekkür ederimEmeklerine saglik boncuk kaptanim
Hosgeldiniz
Biz ayda bir kez boyle toplaniyoruz kaptanim.Arkadaslarim kardes gibidir, gurbet onlar olmasa cekilmez, bende sansliyim
Parti deyince ben FilizimBenim misafirim eksik olmaz canim.Annemden, ananemden gelmis bu ozelligim bir hafta misafir grlmeyince aa ne cok oldu birisi gelmeyeli diyorum Buzlugum hep doludur, keske yakin olsak..
Cok gecmis olsun.
Teşekkürler kaptanim
Tesekkurler
Kolay gelsin Filizim, tahmin ediyorum yogunlugunu..Dinlenemiyor ki insan..Evdeykende surekli bir seyler yapiyoruz, dinlenmeye zaman yok resmen..
Cok alemler sorma, bana rap sarki soyletmeye calisan var, eve gideyim cok hastayim diye duygu somurusu yapan var, sadece hediye ettigim sticker ve silgileri almak icin gelen var, birde oyle masumlari var ki, kucucukler canim…
Afiyet olsun düzelir inşallahSelam kızlar dünkü menüm
Sabah standart kahvaltım omlet
Akşam çekirdek yedim ama kalori aşmadan
Spor yok. Eliptiğimin zorluk ayarını bozmuş tamire gelen intersport servisi . Yeniden gelecekler.
S simadEllssa Boncuk2307
Çok iştah açicı bir menuye benziyorSali Menum
Sabah 6:45te (450kalori)
Eki Görüntüle 3645164
Oglen 1bucukta (250 kalori)
Eki Görüntüle 3645165
Aksam 5te (450kalori)
Eki Görüntüle 3645166
Bir tanede mandalina yedim aksam ve gunu 1250 kalori ile kapatiyorum.
Su:2lt
Spor:14.000 adim
Eki Görüntüle 3645167
Ellssa Boncuk2307 S simad
Afiyet olsun16 eylul salı
Aç karna ; zencefilli türk kahve - detoks suyu (salatalik maydanoz limon zencefil)
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 2 yumurta
4zeytin
2 çeri domates
1salatalık
Roka
2 siyez ekmek(çok küçük)
Ara öğün 15.00
Detoks suyundan smoothie yaptım ıspanak yaprağıda var
Akşam 18.00
2 dilim kontrafile izgara et
Kavrulmuş ıspanak
Kaşık salata
1 dilim siyez
KEfir
22.00
Maden suyu
S simadEllssa Boncuk2307
GunaydinGünaydın kızlar
Ay bi şey diyim mi. Çok mantıklıSelam kızlar 4 gün sağlıklı beslenme hedefi koydum kendime bugün 3. Günyani kaçamaksız
Adım adım gitmeye karar verdim 1 hafta diyince bozuluyor önce cumaya kadar tartıyı atlatayım sonra yine 3-4 gün gibi hedef sonra 1 hafta sonra 2 hafta inşadım adım artar bakalım ben tatile gittim geldim derken düzene ancak geçiyorum
Her gün 40 dk bisiklet yapmaya başladım ev tipi bisiklet işe yaramaz diyorudm ama 40 dk yapınca en yüksek seviyede bacaklarım titriyor bu kadar spor bile çok iyi geliyor onu fark ettim
Zamanla daha yüksek cardiolar yapabilirim umarım
Selam kızlar 4 gün sağlıklı beslenme hedefi koydum kendime bugün 3. Günyani kaçamaksız
Adım adım gitmeye karar verdim 1 hafta diyince bozuluyor önce cumaya kadar tartıyı atlatayım sonra yine 3-4 gün gibi hedef sonra 1 hafta sonra 2 hafta inşadım adım artar bakalım ben tatile gittim geldim derken düzene ancak geçiyorum
Her gün 40 dk bisiklet yapmaya başladım ev tipi bisiklet işe yaramaz diyorudm ama 40 dk yapınca en yüksek seviyede bacaklarım titriyor bu kadar spor bile çok iyi geliyor onu fark ettim
Zamanla daha yüksek cardiolar yapabilirim umarım
Kiz bencede çok iyi fikir ama diğer günler bozunca dengelemez mi yani vermezsek hadi öyle deAy bi şey diyim mi. Çok mantıklıben de öyle deneyeyim. C.tesi dahil 4 gün yapmaya çalışayım
Takimdayim evet haklisinizEtiket yok takımda değil misin
Yok yav bozmaz ama orucu bozarKızlar nargile diyeti bozuyor mu
Hahahahahaha çok iyi cevaptıYok yav bozmaz ama orucu bozar
Ben bir ara kullanıyordum belki psikolojiktir kendimi inandırdım belki gerçektir bünyeden bünyeye de değişir tabi, beni çok tok tuttu canım ama şimdi emzirdiğim için elim varmıyor tekrar kullanmayaKızlar selam. Hindiba kahvesi kullanıp faydasını gören oldu mu? Yemekten önce mi sonra mı daha etkili anlayamadım.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar. Okullar açıldı benim farenjit başladı
Dünkü menüm
Kahvaltı da omlet, salatalık, yoğurt çiya ve leblebi
Akşam kıymalı yumurta ve ceviz
Boncuk2307 Ellssa S simad
Sağol kaptanım bilmiyorum ki benim telefonda mı sıkıntı varOlmaz ama. Bitirme saati önemli. Zamanla titreme geçer. Tabi tam anlamıyla yaparsan.
Onu kim demiş kadınlara iyi gelmez diye. Başaramayandır diyen kesin.
Sen kimseyi dinleme. Doğru olan yolda emin adımlarla yürü.
Görmek istemiyorum bir daha menünde tatlı felan
Allah yardımcın olsun canım
Fırsat bulduğun zaman öğünleri hazırla koy dolaba. Sana kolaylık olur
Olmaz öyle. Gezmeye gelir gibi değilde planlı projeli bir şekilde gel bence.
Menülerle başla. Bugün çok güzel 2 öğün olsun. Cuma çok mutlu olursun
Tabiki içilebilir canım. Öğün olarak geçer. Kocaman bardakla içebilirsin. Yanında büyük bardak yoğurt da tüketebilirsin. Emziriyorsun çok faydalı olur. Yağ yakımını da destekler. Şifa olsun canım
Ee neden paylaşmıyosun. Çabuk gel paylaş. Görmek istiyorum burda.
Merak etme canım gün olacak çok uzun bir liste olcak. Yol dümdüz olmazki inişli çıkışlı. Şu an yokuşu birlikte çıkıcaz cankuşum sen üstüne düşeni yap gerisini Allah'a bırak
Ayarlarından mı acaba
Menülere bayldım afiyet şifa olsun canım
Şikayet etmicez. Biz üstümüze düşeni yapıcaz. Düzen kendimizden başlar canım. Şikayet yok
Omega3 vazgeçilmezim. Her kahvaltıda alırm. Yağ yakımında nakliye görevi yapar. Kan sulandırır. Aspirin aksine mide bağırsak kanaması yapmaz. Kalp damar sağlığı için elzemdir. Bir sürü faydası var say say bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?