Afiyet olsun canimmenümü yazayım bari. İki kaptanı da etiketlerim. Sonra uyuya kalıyorum
23 Aralık Cuma
11.00 : 3 dilim fırında sade kabak üzerine 1 tk ev yapımı şekersiz elma şurubu, kavurmalı omlet, biraz kuruyemiş
Ara: Sütlü kahve, yarım avuç kuru çekirdekli üzüm
18.45: Bir tabak menemen, biraz mozarella, siyah zeytin, iki dilim ev yapımı üzümlü çavrar ekmeği
çayın yanında 1 avuç tuzsuz çekirdek
su: Tam hatırlamıyorum ama 1,5 u geçti sanırım
Spor: 6.000 civarı, foto paylaşacağım.
Nikinik @Willemijn-
Üstünü bilmiyordumBiricikim onun üstüne 4 dilim daha yedim
Hahaha canları sağolsunÜstünü bilmiyordum
Yediğin lokmaları sayıyorlar bakar mısın
Verirsin canım yaa üzülmeFena aldım fenaaaZipzip-
Harikasın canım
Tebrikler eksin çok güzel canım
Aaaa noldu, gel gel başla tabisıkıcan iyidir çıkmaz
acaba ben kaç kiloyum yaa
diyete başlıyım belki moralim düzelir
Çok güzel canım tebrik ederimEvet başladım 2 hafta oldu burayı takip ederken ben de tartı günümü cumaya çektim. 78.2 ile başladım bugün 75.0. İkizlerim var 10 aylık emziriyorum süreklilik sağlayabilir miyim diye önce biraz takip ediyordum sizi. Uzaktan bile motive oluyorum.
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar, hayırlı Cumalar.
Geçen Cuma 66.4
Bu cuma 63.5
-2.9
Masterfite devam etmek istiyorum
Zipzip- @Poldelya
Eki Görüntüle 3181125
Ödemdir canım birkaç güne giderGünaydın kızlar malesef + geldim bugün dün eksideydim ne güzel
Masterfitte varım
Tebrikler canım
Tebrikler kaptanım
Tebrikler fitkaptanım
Canım hoş geldin.Merhaba kızlar artık buradayım bugün tartılmadım çünkü sabah erkenden hastaneye gittik anestezi muayenesi için sorun yokmuş salı günü endoskopi çekilecek inşallah
Diyete başlıyorum yarın itibarıyla ancak bu hafta adım sayamıyorum çünkü yeni akıllı bilekliğim henüz gelmedi haftaya gelir diye düşünüyorum ama sporumu ve yürüyüşlerine yapacam ne kadar yürüdüm onu söylerim olurmu yasa bu hafta yeşil takımda olayım kaptanları ne dersiniz
Zipzip- @Poldelya
Hoşbuldum canım teşekkür ederimHoşgeldinGeçmiş olsun canım
Hmmmmm anladım canım güzel bir uygulama olmuşCanım elif'le bu hafta özel bir hafta yaptık kaptanlığı biz aldık. aslındaNikinik kırmızı kaptan olacaktı. Onun kaptanlığı bu haftaya kaldı ama bu haftanın kazanı da @Willemijn- oldu Dolayısıyla iki tane kırmızı kaptanımız var kimin ilk seçeceğine kimin hangi rengi seçeceğine dair Yazı tura atıyoruz. Yazı turayi yeğenim attı hiçbir şey bilmeden Ben de videoya çekip Elif'e attım
Cuma menüsü mü buumenümü yazayım bari. İki kaptanı da etiketlerim. Sonra uyuya kalıyorum
23 Aralık Cuma
11.00 : 3 dilim fırında sade kabak üzerine 1 tk ev yapımı şekersiz elma şurubu, kavurmalı omlet, biraz kuruyemiş
Ara: Sütlü kahve, yarım avuç kuru çekirdekli üzüm
18.45: Bir tabak menemen, biraz mozarella, siyah zeytin, iki dilim ev yapımı üzümlü çavrar ekmeği
çayın yanında 1 avuç tuzsuz çekirdek
su: Tam hatırlamıyorum ama 1,5 u geçti sanırım
Spor: 6.000 civarı, foto paylaşacağım.
Nikinik @Willemijn-
Canım valla hep aynıyımCanıııııımnasılsın neler yapıyorsun
Hoşbuldum canım bende seni soracaktım nasılsın nasıl oldun diyeCanım hoş geldin.
Benim de persembe günü olacak. Kalp , akciğer grafisi çekildi kan degerlerine bakıldı değil mi senin de .. Sonuçları paylaşırız artıkEndoskopik arkadaş olacağız sonuca göre karar verilecek evde masterfite devam edip etmeyeceğim
Tüm rahatsızlığımi diyete yoran eşsiz bir kocam var.senin başlamana sevindim.
Hoşgeldin tekrarHoşbuldum canım teşekkür ederim
İyi diyelim iyi olalım canım bende aynıyım sadece yıl sonu olduğu için iş yerinde işlerimiz çok yoğun hep koşturmaca halindeyim ve sağlıklı yemek yapacak pek vakit bulamadım o yüzden karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum artık buna dur demenin vakti geldi dedim ve burdayımCanım valla hep aynıyım
Okul ev çocuk yemek
Sen nasılsın bitanem??
Yok canım artık buradayımHoşgeldin tekrargitme bu sefer
HarikaYok canım artık buradayım
Tekrardan hoşgeldin bitanem. Bu hafta ben de korkunç ötesi beslendim yani yediklerimi anlatsam sen insan değilsin dersinizİyi diyelim iyi olalım canım bende aynıyım sadece yıl sonu olduğu için iş yerinde işlerimiz çok yoğun hep koşturmaca halindeyim ve sağlıklı yemek yapacak pek vakit bulamadım o yüzden karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum artık buna dur demenin vakti geldi dedim ve burdayım
Canım evet biraz gayret gerekiyor ama bu gayret sende de var.Ben de ailecek yiyebileceğimiz sağlıklı öğünler hazırlamaya ya da hazırlarını almaya başladım humus gibi.herkeste bir mutsuzluk, bir yorgunluk, bir bezginlik, bir arayış, bir boşluk vs vs vs.... ve ayarsızca, kontrolsüzce yeme.... ama sebepler hep aynı. akşam bir arkadaşla konuştum ki zayıf bir insan, spor yapar, ayrıca çok hareketlidir vs. ama dediğim sebeplerden son dönem 4 kilo almışım diyor. ayarsızca yiyorum doymuyorum diyor. biz de aynıyız, kiloyu bir türlü sabit tutamıyoruz. anlamadım gitti bu işi
Evet ya yazdan beri 3 4 kgyu veremedim bugün de oturdum yedim bi güzelherkeste bir mutsuzluk, bir yorgunluk, bir bezginlik, bir arayış, bir boşluk vs vs vs.... ve ayarsızca, kontrolsüzce yeme.... ama sebepler hep aynı. akşam bir arkadaşla konuştum ki zayıf bir insan, spor yapar, ayrıca çok hareketlidir vs. ama dediğim sebeplerden son dönem 4 kilo almışım diyor. ayarsızca yiyorum doymuyorum diyor. biz de aynıyız, kiloyu bir türlü sabit tutamıyoruz. anlamadım gitti bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?