Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim

Verirsin canım yaa üzülme
Selam kızlar

Kilo bildirimi
Geçen cuma 73.2
Bu cuma 71.9
Fark -1.4
Yüzde 1,912
Masterfit te devam
Zipzip- @Poldelya
Harikasın canım
Selam kızlar hayırlı cumalar
Geçen cuma 64.60
Bu cuma 63.75
Fark 850

Zipzip- @Poldelya
Tebrikler eksin çok güzel canım
sıkıcan iyidir çıkmaz

acaba ben kaç kiloyum yaa

diyete başlıyım belki moralim düzelir
Aaaa noldu, gel gel başla tabi
Çok güzel canım tebrik ederim
Günaydın kızlar, hayırlı Cumalar.
Geçen Cuma 66.4
Bu cuma 63.5
-2.9
Masterfite devam etmek istiyorum
Zipzip- @Poldelya

Eki Görüntüle 3181125
Tebrik ederim canım
Günaydın kızlar malesef + geldim bugün dün eksideydim ne güzel
Masterfitte varım
Ödemdir canım birkaç güne gider
Geçen cuma:77.3
Pazartesi:77.1
Bugün:76.4
Fark:-900
Eki Görüntüle 3181130
Tebrikler canım
Geçen cuma :65.6
Bugun :64.45
Fark:1.15
Yuzde:1.75

@Poldelya
Tebrikler kaptanım
Geçen cuma 83.9 kg.
Bu Cuma 83.45 kg.

Fark 450 gram

Oran 0,54
Zipzip-
Tebrikler fitkaptanım

Canım hoş geldin.
Benim de persembe günü olacak. Kalp , akciğer grafisi çekildi kan degerlerine bakıldı değil mi senin de .. Sonuçları paylaşırız artık Endoskopik arkadaş olacağız sonuca göre karar verilecek evde masterfite devam edip etmeyeceğim
Tüm rahatsızlığımi diyete yoran eşsiz bir kocam var. senin başlamana sevindim.

Hmmmmm anladım canım güzel bir uygulama olmuş

Cuma menüsü mü buu afiyet olsun canım

herkeste bir mutsuzluk, bir yorgunluk, bir bezginlik, bir arayış, bir boşluk vs vs vs.... ve ayarsızca, kontrolsüzce yeme.... ama sebepler hep aynı. akşam bir arkadaşla konuştum ki zayıf bir insan, spor yapar, ayrıca çok hareketlidir vs. ama dediğim sebeplerden son dönem 4 kilo almışım diyor. ayarsızca yiyorum doymuyorum diyor. biz de aynıyız, kiloyu bir türlü sabit tutamıyoruz. anlamadım gitti bu işi

Hoşbuldum canım bende seni soracaktım nasılsın nasıl oldun diye

Kalp akciğer grafiği çekilmedi sadece kronik hastalığımın olup olmadığını sordu alerjmin olduğunu ben söyledim hafif grip gibiyim sadece burun akıntısı var dedim bisey olmaz dedi sarı balgam yoksa öksürüktende bisey olmaz dedi bazı evrakları imzalattı o kadar

Ama şöyle söyleyeyim ben pazartesi gününe kardiyolojiye randevu aldım çünkü bir yıl kadar önce kardiyolojik muayenede kalp kapakciginda hafif kireçlenme başlangıcı tespit edilmişti yılda bir kontrolde kalmam söylenmişti bu döneme denk gelince onuda aradan çıkarayım dedım hemde endoskopi öncesi önlem olmuş olur

Endoskopik arkadaş güzel fikir canım sorunlarımızı paylaşalım tabiki inşallah ikimizinde önemli bir şeyi çıkmaz

Sağlık herseyden önemli iyi olalımki diyetide yapalım

Canım valla hep aynıyım
Okul ev çocuk yemek
Sen nasılsın bitanem??
İyi diyelim iyi olalım canım bende aynıyım sadece yıl sonu olduğu için iş yerinde işlerimiz çok yoğun hep koşturmaca halindeyim ve sağlıklı yemek yapacak pek vakit bulamadım o yüzden karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum artık buna dur demenin vakti geldi dedim ve burdayım

Tekrardan hoşgeldin bitanem. Bu hafta ben de korkunç ötesi beslendim yani yediklerimi anlatsam sen insan değilsin dersiniz

Allah işlerinde kolaylık versin bizim de sınavlar başlayacak onun koşturması var

Canım evet biraz gayret gerekiyor ama bu gayret sende de var.Ben de ailecek yiyebileceğimiz sağlıklı öğünler hazırlamaya ya da hazırlarını almaya başladım humus gibi.
Mükemmel olmayacak ama esnek bir diyetle yavaş da olsa vereceğimizi düşünüyorum.
Fazla tükettiğin ve az tükettiğin besinlere bak ve dengelemeye çalış canım

Evet ya yazdan beri 3 4 kgyu veremedim bugün de oturdum yedim bi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…