Estağfurullah canım hepimiz zaman zaman yediklerimizi abartıyoruz sen benim yediklerimi görsen kıtlıktan çıktın derdin inanTekrardan hoşgeldin bitanem. Bu hafta ben de korkunç ötesi beslendim yani yediklerimi anlatsam sen insan değilsin dersiniz
Allah işlerinde kolaylık versin bizim de sınavlar başlayacak onun koşturması var
Kuzum hatırlıyor musun 1.400 kalori en güzeli demiştinEvet ya yazdan beri 3 4 kgyu veremedim bugün de oturdum yedim bi güzel
İnşallah bitanem valla iple çekiyorum tatili, alarmsız uyanmayıEstağfurullah canım hepimiz zaman zaman yediklerimizi abartıyoruz sen benim yediklerimi görsen kıtlıktan çıktın derdin inan
Sanada sınavlarında kolaylıklar dilerim canım yarı yıl tatiline girince rahatlarsın
çekirdek çitlemeye biraz daha devam etmiş olabilirimCuma menüsü mü buuafiyet olsun canım
Ay evet bak kesinlikle katılıyorum . Yarın başlayım iyiki hatırlattınKuzum hatırlıyor musun 1.400 kalori en güzeli demiştinne dersin?
Yiyip yiyip kilo almasaydık iyiydi ama maalesef yememeliyiz canımİnşallah bitanem valla iple çekiyorum tatili, alarmsız uyanmayı
Yemeden hayat keyifli değil ya
Ölçüyü bilirsek olacak bu işşşYiyip yiyip kilo almasaydık iyiydi ama maalesef yememeliyiz canım
İyi geceler balımİyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım
Geçen gün bir mekana gittim yan masamızda 4 tane hatun vardı. Birisinin doğum günüydü. Masada içecekler cips kuruyemiş vesaire vardı cipsten bir iki tane aldılar kuruyemişlerden bir iki tane aldılar sonra doğum günü pastası geldi bir tanesi sadece yarısını yemiş diğerleri bir iki çatal aldılar. Ben diyette olduğum için hiçbir şey yemedim ama bir iki meyve bir iki kuruyemiş atıştırdım. Dedim diyette olmasaydım bunların hepsini yerdim İşte tam olarak bu sebeple zayıf kalamıyorum.Ölçüyü bilirsek olacak bu işşş
Toplamış alıntıları gelmiş pastelim fitim bebeğim.Verirsin canım yaa üzülme
Harikasın canım
Tebrikler eksin çok güzel canım
Aaaa noldu, gel gel başla tabi
Çok güzel canım tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Ödemdir canım birkaç güne gider
Tebrikler canım
Tebrikler kaptanım
Tebrikler fitkaptanım
Bir kaptanım bile yok anlıyor musun hadi gülümse.Hala kaptansızım
Eee benim uykum geldiBir kaptanım bile yok anlıyor musun hadi gülümse.
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım
Olsun yine de güzel menü. Seni kacirmayim bu haftaçekirdek çitlemeye biraz daha devam etmiş olabilirim
Yazi mi tura mi onu sec Kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?