Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tekrardan hoşgeldin bitanem. Bu hafta ben de korkunç ötesi beslendim yani yediklerimi anlatsam sen insan değilsin dersiniz

Allah işlerinde kolaylık versin bizim de sınavlar başlayacak onun koşturması var
Estağfurullah canım hepimiz zaman zaman yediklerimizi abartıyoruz sen benim yediklerimi görsen kıtlıktan çıktın derdin inan

Sanada sınavlarında kolaylıklar dilerim canım yarı yıl tatiline girince rahatlarsın

İnşallah bitanem valla iple çekiyorum tatili, alarmsız uyanmayı

Yemeden hayat keyifli değil ya

Ölçüyü bilirsek olacak bu işşş
Geçen gün bir mekana gittim yan masamızda 4 tane hatun vardı. Birisinin doğum günüydü. Masada içecekler cips kuruyemiş vesaire vardı cipsten bir iki tane aldılar kuruyemişlerden bir iki tane aldılar sonra doğum günü pastası geldi bir tanesi sadece yarısını yemiş diğerleri bir iki çatal aldılar. Ben diyette olduğum için hiçbir şey yemedim ama bir iki meyve bir iki kuruyemiş atıştırdım. Dedim diyette olmasaydım bunların hepsini yerdim İşte tam olarak bu sebeple zayıf kalamıyorum.

Toplamış alıntıları gelmiş pastelim fitim bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…