- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Öğrenicez bitanemGeçen gün bir mekana gittim yan masamızda 4 tane hatun vardı. Birisinin doğum günüydü. Masada içecekler cips kuruyemiş vesaire vardı cipsten bir iki tane aldılar kuruyemişlerden bir iki tane aldılar sonra doğum günü pastası geldi bir tanesi sadece yarısını yemiş diğerleri bir iki çatal aldılar. Ben diyette olduğum için hiçbir şey yemedim ama bir iki meyve bir iki kuruyemiş atıştırdım. Dedim diyette olmasaydım bunların hepsini yerdim İşte tam olarak bu sebeple zayıf kalamıyorum.
Masterfit Yarışması 58.Etap 1 fesang 65.00 2 @Kmsl Hnd 63.75 3 Cordelia 83.45 4 Hedef60kgolmak 74.4 5 @Willemijn- 63.5 6 @DombiliKus 85.1 7 @minerva1988 59.7 8 belmayne 71.9 9 @aypare ackerman 59.4 10 Bar_na 76.4 11 @Kinoalihatun 82.2 12 @pastelfit 55.4 13 Nikinik 83.6 Sarı Takım 1 @D U T 2 erenmothers
Saklayacaktim ben onuHakkini kullanmis oldun,
Geç otur kenariHeh yetiştim seçmelere
İnşallah arkadaşımYeniyila diyetle başlamak istiyorum öyle geçsin
Hoşgeldin canımHeh yetiştim seçmelere
Yeniyila diyetle başlamak istiyorum öyle geçsin
Hosbuldum merhabalar kilolarımla camdan atlamak üzere yine geldim insallah artık yarın başlayıp bozmadığım büyük gün olurHoşgeldin canım
Sigarayı bırakacağım
Yeni yıl planlarım :
her sabah yedide kalkacağım her gün en az 100 sayfa kitap okuyacağım sağlıklı besleneceğim...
Hoşbuldum canım Burcummmm
Hos bulduk dostum
Geriye bir sorun kalmıyor o zaman keşke sağlıklı beslenebilsek
Yeni yıl planlarım :
her sabah yedide kalkacağım her gün en az 100 sayfa kitap okuyacağım sağlıklı besleneceğim...
Sen kimsinizYeniyila diyetle başlamak istiyorum öyle geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?