Sarıdayım şekerSeni sececektim, yoktun
Ulen sebastiyani secicektim bi dahakine. Of
Tamam canımBen kimimDaha önce bu guruba yazmıştım bir ara devam edemedim
Carol ah carol çok güçlü ve başka döndüThe walking dead en sevdiğim zombi dizisi. Carol'in 4.Sezon 1.bolumde gruba dönüşü efsane
Çok teşekkür ederim Allah içimizdeki carol u çıkarsın böyle güçlüBen bazı bölümleri çok seviyorum. Canım sıkıldıkca izlerim. Bu arada hoşgeldiniz Carol
Sayfa no 16160 - 16160 olmuşdilek tutun
Hayır bir kaç aydır hiçbir şey izleyemedim. Karışık hallerdeyim. Ama her gün aklımda. Geçiştirmek istemiyorum. Tadını çıkararak izlemek istiyorumÇok teşekkür ederim Allah içimizdeki carol u çıkarsın böyle güçlüherkonuda ins
Son sezonu izlediniz mi coooh guzeldi yine
Canım sen bu hafta kilo bildirimleri yapmadın mı listede goremedim
Kısmetse olur Aşkın gücü??Hayır bir kaç aydır hiçbir şey izleyemedim. Karışık hallerdeyim. Ama her gün aklımda. Geçiştirmek istemiyorum. Tadını çıkararak izlemek istiyorum
Ya ben aslında 16161 bekliyordum onda dilek tutulur ya
Yerim seniYa ben aslında 16161 bekliyordum onda dilek tutulur yauyku sersemi ben 16160 yazmışım
Masterfit Yarışması 58.Etap 1 fesang 65.00 2 Kmsl Hnd 63.75 3 Cordelia 83.45 4 Hedef60kgolmak 74.4 5 @Willemijn- 63.5 6 Hallederiz 85.1 7 @minerva1988 59.7 8 @belmayne 71.9 9 @aypare ackerman 59.4 10 @Bar_na 76.4 11 Kinoalihatun 82.2 12 @pastelfit 55.4 13 Nikinik 83.6 Sarı Takım 1 @D U T 2 erenmothers
AnlamadımKısmetse olur Aşkın gücü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?