2 haftadır başlıyorum hep yarım kalıyor canım bu hafta da yeğenim hastalandı diye yarım kaldı. Bu haftayı ilan edeceğim tamamlayıpaa haberim yoktu
Oh sefan olsun bitanemmMerhabalar kızlar bugün arkadaşlarımızla güzel bir gün geçirdik eve yeni geldik hemen menümü yazıyorum
Sağol canım iyi geldiOh sefan olsun bitanemm
Sıhhatler olsun canımFesang duşa gider, öpüldünüz
iyi geceler tatlımBende yorgunum uyuyacam iyi geceler kızlar
tamam kaptanım2 haftadır başlıyorum hep yarım kalıyor canım bu hafta da yeğenim hastalandı diye yarım kaldı. Bu haftayı ilan edeceğim tamamlayıp
Olurum canım. Büyük Oğlumun okulda bir arkadaşı var durumları pek yok. Bı dönem 2 kişilik beslenme gönderdim.Ben poğaça pankek hazırlayamıyorum yaaa benim veledimin de annesi olur musun
canım benim yaa ne iyi kalplisin Allah kabul etsinOlurum canım. Büyük Oğlumun okulda bir arkadaşı var durumları pek yok. Bı dönem 2 kişilik beslenme gönderdim.
Küçüğün sınıfı 7 kişi 2 de öğretmen değişik birşey yaparsam onlarada gönderdim. Ben yapmayı da yedirmeyide severim. Onlar bizim geleceğimiz. Geleceğe 1 lokma olsun katkım olsun.
Bıde sorarım mutlu oldular mi sevdiler mi diye.
Gece 2 lere kadar uğraşırım
Ellerine sağlık canımOlurum canım. Büyük Oğlumun okulda bir arkadaşı var durumları pek yok. Bı dönem 2 kişilik beslenme gönderdim.
Küçüğün sınıfı 7 kişi 2 de öğretmen değişik birşey yaparsam onlarada gönderdim. Ben yapmayı da yedirmeyide severim. Onlar bizim geleceğimiz. Geleceğe 1 lokma olsun katkım olsun.
Olurum canım. Büyük Oğlumun okulda bir arkadaşı var durumları pek yok. Bı dönem 2 kişilik beslenme gönderdim.
Gece 2 lere kadar uğraşırım.
Allah razı olsun ne kadar iyi bir kalbin varOlurum canım. Büyük Oğlumun okulda bir arkadaşı var durumları pek yok. Bı dönem 2 kişilik beslenme gönderdim.
Fesang iyi ki varsın seni gördükçe kendime daha az üzülüyorum:)) ahahhaAllah razı olsun ne kadar iyi bir kalbin var
Canım ben yedirmeyi severim ama yapmayı hiç sevmem
Gecelik gömmemi aldım tenkyuuuFesang iyi ki varsın seni gördükçe kendime daha az üzülüyorum:)) ahahha
İyi geceler çiçeğimİyi geceler hanımlar şükür sihhatimiz yerinde olsun her şey güzelleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?