- 14 Şubat 2021
- 2.377
- 14.088
- 158
Kızlar yeme atakları yüzünden psikoloğa gidiyorum. Bugün 4. Seansti. Dün de duygusal yemek yeme üzerine bir video izledim . Biraz derin düşünüp sorgulamaya başlayınca ağlamaktan uyuyamadım
zaten hastayım , burnum akıyordu ağlamami eşimden kamufle ettim griple
girdik bir yola , hep düşünmekten konuşmaktan , kendimize pay çıkarmaktan korktuğumuz , cekindigimiz
şeyler... Gerçekten artık aşmak istiyorum şu durumu. Şu an psikolog dışında yaptığım şeyler yüzünden de olabilir , hastalıktan da olabilir tüm evi temizleyeceğim deyip bütün eşyaları darmadağın etmiş bu evi nasıl düzelteceğim diye düşünür gibi halim , dağıldım
5 fetih
1000 Tefriciye alabilirim , teşekkürler
Allah kabul etsin şimdiden
şeyler... Gerçekten artık aşmak istiyorum şu durumu. Şu an psikolog dışında yaptığım şeyler yüzünden de olabilir , hastalıktan da olabilir tüm evi temizleyeceğim deyip bütün eşyaları darmadağın etmiş bu evi nasıl düzelteceğim diye düşünür gibi halim , dağıldım
1 Kenzül arşKızlar ayrı başlık açmaya çekindim ya dalga geçerler belki diye
Rahatsız etmezsek burda devam edelim :)
Herkesin hedefini alayım not edicem Ocak ayı sonuna kadar hedefler1 adet sure de olabilir.Ayrı okuyacağız kızlar
*Kurtubi önemli olan ya da hayırlı olan bir işin gerçekleşebilmesi ya da belaların def edilebilmesi için Salat-ı Tefriciye 4444 kez okunmalı demiştir. Salat-ı Tefriciye duasını okuyacak kadar zamanı bulunmayan kişiler 5, 3, 7, 21, 41 veya 11 kez okuyabilmektedir.
*Kenzül Arş duası 3 7 17 ya da 21 kez
*Fetih suresi 11 kez ya da 7günde 41 kez
Aslında her şeye fayda edecek bu dualar ama özel istek olursa daha etkili olabilir :)
Şu an en büyük derdimiz sağlıklı kilo vermek olduğu için bu konuda niyetlenebiliriz ya da ne isterseniz :)
@gezegenfezaCicekbocekkaktus @60kiloyum
fesang
D u t
aypare ackerman @erenmothers @belmayne @Mehfam
5 fetih
1000 Tefriciye alabilirim , teşekkürler
Allah kabul etsin şimdiden