Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar günaydın bugün aşırı üzgünüm tartı resmi atamayacağım çok da merak ediyordum tartımı bu hafta iyi spor yaptım yediklerime dikkat ettim diye.
Sabah servise geç kalıyordum koşarak çıktım evden :) akşam tartılsam yüksek çıkar. Yarın sabah tartılıcam artık. ilk haftamdan üzücü oldu

Zipzip-

Çig sebze de iyi gelmez. Domates vs. Bulgur iyi gelmez. Babamdan biliyorum. Kiloyu yabi ki stres yapma ki gerçekten bence vermeye ihtiyacın yok. Düzenli sağlıklı bir beslenme rutini yeterli olur

Gecmisi gecmiste birakalim önümüze bakalım Umarım güzel bir yıl seni bekliyordur canım
İnşallah kaptanım

Canım ellerine sağlık

Günaydin. Gecen cuma,bu cuma diye yazsana kız
Geçen Cuma 55,4
Bu Cuma 55,9
Fark +500
%-0,90
Bu hafta yarışlara katılmayacağım Zipzip-

Olsun yaa
Geçen cuma 76.7
Bu cuma 75.2
Fark 1.5 kg
%1.96
Zipzip-
Ooo tebrikler
Günaydin
Geçen cuma 65.0
Bu cuma 64.1
Fark 900 gram
Bu hafta sohbetteyim
Zipzip- @Willemijn-
Tebrikler fesangim
Geçen hafta 63 75
Nu hafta 64.50
Artı 750
Olsun be gülüm
Günaydin zipzipim
Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Hayirli cumalar,günaydin

Zipzip- kaptanım ben masterfit e girsem bu hafta . Diyette değilken kötü geçiyo dengeleyemiyom. Belki kırarım şu 70 i
Ben de cok ugrasmistim. 70 le. 66.6 yla. Dusun 6 ekimden beri. Buyuk bi sabirla vAzgecmedim. Sinir oluyo insan ama emin ol kırıcan D u t um. Olmadi soyle yap bak. Bir gun boyunca umrunda olmadan ye, sonra diyete devam et. Oyle bi kacamak degil ama, ye gitsin. Kiricaksin bu sekilde..ben cok arastirmistim.

Bu hafta öyle denicem canım

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…