- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kimse sevmek zorunda değil canım, yaptığı bazı işler( konular) güzelBu kadına ifrit oluyorum
Çok az insandan bu kadar nedret ederim
Medya maymunu diyorum annemle sürekli tartışıyoruz bu konuda
Sevenleri kusura bakmasın ama gerçekten oturup 42 yaşında kadın süngerbob izlemeyi tercih ederim
Bence sen güzelsin ❤Kimse sevmek zorunda değil canım, yaptığı bazı işler( konular) güzel
Ah elime verseler biValla ya, birde kafa tutuyor, ş…..
Ahhh tam tersi asssla yemek yerken izleyemem anında midem kitlenirMüge Anlı izlerken benim iştahım açılıyorgerilim , stres ...
Canım kusura bakma ben de yardımcı olamadım kaptanlıkta , kafam karışıktı yıl sonu malum ben ne yaptım bu yıl ne istiyordum vs diye düşünmektenbelmayne
Hedef60kgolmak
@Kinoalihatun
@Kmsl Hnd
@aypare ackerman
@erenmothers
Kizlarr yarina hazır mıyız
HoşgeldinizMerhabalar bende kilo vermeye uğraşıyorumaranıza katılabilir miyim daha önce cuma zayıflama yarışmalarında yarıştım geçen ay da KK da bir sayfaya katıldım ama çok uzun sürmedi sayfa kapatıldı. Eğer gruba alıyorsanız yarın sabah tartılıp başlamak isterim
İnşallah bizim sayfaya uğurlu gelirsin.Merhabalar bende kilo vermeye uğraşıyorumaranıza katılabilir miyim daha önce cuma zayıflama yarışmalarında yarıştım geçen ay da KK da bir sayfaya katıldım ama çok uzun sürmedi sayfa kapatıldı. Eğer gruba alıyorsanız yarın sabah tartılıp başlamak isterim
Yıldızim doktor henüz bir şey demedi. Kendim araştırdığım kadarıyla kızartma, baharatlı yiyecekler, gazlı içeceklerden uzak duruyorum. Stressiz olmak en önemlisi bu yüzden kilo vereceğim diye germemek için kendimi şimdilik masterfite katılmıyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum.Uygun diyet uyguluyorsun değil mi? Dr ne önerdi?
Gözün aydın
Nice mutlu yaşlara
Alkali beslenmek de iyi gelir belkiYıldızim doktor henüz bir şey demedi. Kendim araştırdığım kadarıyla kızartma, baharatlı yiyecekler, gazlı içeceklerden uzak duruyorum. Stressiz olmak en önemlisi bu yüzden kilo vereceğim diye germemek için kendimi şimdilik masterfite katılmıyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum.
Güle güle kullan canımCanım Huawei band 7
Tamam Burcum zaman bu hafta sen takip edersin
Tamam fesangim ❤Zıpzıpım bu hafta takımsız olayım sohbete geleyim
Afiyet olsun canim❤29 Aralık
11.30 Eki Görüntüle 3184260
19.30 yağ yakıcı kahve , 1 avuç leblebi ve bir has mamül tarçınlı kurbiş
- sade türk kahvesi ve lifalif bar
- çıtır mantı 1 porsiyon,1 dilim patatesli gözleme, 1 dilim pastırma
- tarçınlı latte, 50 gr çikolata, 2 fıstıklı lokum
Su 2 lt olur bir de siyah çay içicem
Nikinik Zipzip-
Afiyet olsun canim❤Perşembe
Simit 5 zeytin , kekikli zeytinyağı yağ şifa niyetine bir tatlı kaşığı
Öğlen 100 g ciğer
yarım lavaş
2 bardak ayran
Yoğurtlu Mantı 3 kaşık
Akşam 17.00-18
1 portakal
Patlamış mısır 2 su bardağı
3dilim soğuk baklava
Adım : 7000
Tamam canim sariya ekledim❤
Hosgeldiniz,yarin sabah tartisini bekliyoruzMerhabalar bende kilo vermeye uğraşıyorumaranıza katılabilir miyim daha önce cuma zayıflama yarışmalarında yarıştım geçen ay da KK da bir sayfaya katıldım ama çok uzun sürmedi sayfa kapatıldı. Eğer gruba alıyorsanız yarın sabah tartılıp başlamak isterim
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤iyi akşamlar kızlar. Biraz yoğunluk var işte de evde de. Hemen yazıp gitmem lazım şimdi, yarın bolca vakit ayırabileceğimi düşünüyorum.
28 aralık çarşamba menüler
Öğlen 13.00
Çig köfte dürüm.
Ayran.
Akşam 18.00
Tavuk ızgara,
Salata,
1 kase çorba,
1 avuç kabuklu yer fıstığı.
Su:2 lt.
28 aralık adımlar
Eki Görüntüle 3184304
12.815 adım.
29 aralık perşembe menüler
Sabah 09.00
1 bardak çorba,
20 tane fındık.
Öğlen 14.00
3ü 1 arada,
2 tane bisküvi.
Akşam 18.30
3 yk pilav,
5 köfte,
Bol salata,
Yarım avuç kuruyemiş.
Su:2 lt. @Willemijn-Zipzip-
Afiyet olsun canim ❤
Merhaba hoşgeldinTeşekkür ederim yarın sabah tartılıp formu da doldururum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?