• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım arkadaşlarım bir süredir faal değilim. Takımlarıma kaptanlarıma borçlu hissediyorum. Çok konuşmayı sevmediğim için yine de sizlere biraz sorunlarım olduğunu yazmalıyım. Biraz takımlara katılmayacağım ama burdayım. Burda olmak güzel. Herkesin sorunları var. Hiçbirşey yazmanıza gerek yok. İyi geceler🥰
Berbat bi 2022 idi :(
Ah pastelim.. En kısa sürede nelene kavuş

Zipzip- Zipzip- :D ben ortada kaldm kimi etiketlemem lazm bilemedm hahaahahha :D
Adım ve menü şuan gerekmi bugnmi başlıo

Eklentiler

• IMG_20221230_172758.webp
    IMG_20221230_172758.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 32
Canım arkadaşlarım bir süredir faal değilim. Takımlarıma kaptanlarıma borçlu hissediyorum. Çok konuşmayı sevmediğim için yine de sizlere biraz sorunlarım olduğunu yazmalıyım. Biraz takımlara katılmayacağım ama burdayım. Burda olmak güzel. Herkesin sorunları var. Hiçbirşey yazmanıza gerek yok. İyi geceler🥰

Pastelcim umarım 2023 sana güzelliklerini getirir. Sorunların çözülür gider. Umarım sağlıkla ilgili bir şeyler değildir. Geri kalan her şey boş 💗

Kızçelerim iyi akşamlar
Bugün kaçamak günü oldu Yılbaşı öncesi iş yerimde kendime hakim olamadım.
Sabah 08.00 1 smit domates peynir biber
Öğlen 12.30 mantar çorba ve hindi
Ara 16.00 cips çerez patlamış mısır
Akşam 20.00 balık salata şarap

Adım 5678
Bu akşam spor yok yürüyüş yok. Bana yetti bu hafta çok yoruldum. 🥹

Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Oleyy bı tane şarapçı:)

Az önce 3-4 yıl önceki bir fotoğraf düştü elime 53 kiloyum. Şimdi 64. Sinirim bozuldu. O zaman çıtı pıtı genç kız tipi var şu an etli butlu anne tipi oturmuş. Dişil enerjimi kaybetmişim gibi 🥲😂
Birlikte yine çiti pıtı olucaz :)

Seni çok seviyorum :)

Ve dün dünyaları yedim

30 Aralık cuma

Saat 7.00
1 dilim ekmek
1 reçel
Az kuymak
Peynir -zeyrin

Saat 13.09
Az siyah mercimek çorbası
Çok az bezelye
Salata
Az makarna

Aralarda
İki Cocostar
1 gofret bir bar
Niye abarttım bilmiyorum

Akşam
Cag kebabı
Sıcak pide
Çok az sütlaç
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Zipzip- Zipzip-

Seni çok seviyoruzzz❤️❤️

Ayın 31 indeyiz kizlar. Herkese saglikli, hayirli yillar. Sevdiklerimizle🤲☺️
Amin kuzum cümlemize

İnşallah kaçmaz kuzum. İstersen MasterFit e gir . Ben de abartirim diye girdim. Yılbaşı özel menüm olacak. Onun dışında diyete bağlı olacağım inşallah 🤗😘
Oyy neler geliyorrr :rolleyes:

Sen isteesinde tartılmazmıyımmmm ♥️
Zipzip- Zipzip- :KK70: ben ortada kaldm kimi etiketlemem lazm bilemedm hahaahahha :KK70:
Adım ve menü şuan gerekmi bugnmi başlıo
😍 daha seçmeler olmadı canım 😍
Dünkü menünü at şimdi 😘 ve sporun varsa Cordelia Cordelia etiketle kuzum

İnşallah kaçmaz kuzum. İstersen MasterFit e gir . Ben de abartirim diye girdim. Yılbaşı özel menüm olacak. Onun dışında diyete bağlı olacağım inşallah 🤗😘
İnşallah canım. Aslında benim de yılbaşı planım seninki gibi ama bir de regl haftası. Bu dönemde benim çok gitmiyor. Öyle bir endişem olmuştu. Yine de ben Masterfit te kalayım en iyisi😊 artık beni alan da ona göre alsın 😂😂

Back
X