• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende bugün epey bişey yedim iş yerinde arkadaşlarla yemek söyledik falan 🙈 yarın sabah tartilcam inşallah aslında şöyle bir durum var bnm partisi diyetisyen kontrolüm var 1 ay önce gitmiştim verdiği listeyi 1 ay uygulayıp gidecektim lakin ben ilk 15 günü yaptım sonraki 15 günde de biraz internetteki vidyolarında etkisiyle aralıklı orıç deneyim dedim aslında ilk haftam çok iyiydi ama son hafta yani geçen cumadan bugüne kadar biraz çığrından çıkardım yeme zamanlarında yememem gereken şeyler de yemeye başladim falan derken artık bu yılı kapatıp yeni yıla daha ekşi kilolarca girmek istiyorum aslında hedefine de çok kalmadı 6 7 kilo vardır sanırım ama yarın sabah tartıtlınca belli olur 🙂
Süpersin Tebrikler 🤗💙❤️

İnşallah canım. Aslında benim de yılbaşı planım seninki gibi ama bir de regl haftası. Bu dönemde benim çok gitmiyor. Öyle bir endişem olmuştu. Yine de ben Masterfit te kalayım en iyisi😊 artık beni alan da ona göre alsın 😂😂
Masterfite ekliyorum o zaman 🥰
Tekrardan günaydınn🤩🤩🤩
Günaydın canim🥰
Mor takım var da üyesi yok. Kilosunu korumak isteyen çıtırlar takımı 😘
Kilo verip mor takima gecmeliyim🙈

ADINIZ: Belya
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 60.2
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: röntgen teknisyeni
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gebelikler, yemek yemeyi sevmek😂

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: romatizmal rahatsızlığım ve polikistik över var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi hissetmek, hareket ederken daha rahat olmak vs.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi hissetmek, hareket ederken daha rahat olmak vs.
Ben bunu daha önce gördüm 🤗❤️

Hosgeldin tekrardan canim
Bende elif 33 yasindayim ,insallah hedefine birlikte ulaşırız 🥰

Siz 2022 de mi kalacaksınız 🤣 şaka şaka bizde de yok ama aile toplanacak dolayısıyla Türk geleneklerine göre sofralar donatılacak benim menü felaket olacak. 🤣🤣🤣
Vallaha kimseyi çağırmadım ben 🤣 kaynım gelmiş kayninişim çağırırsa bilemem
Yoksa bugün yine kuru pilav var 🤣
Kilo veremiyorum evet o zaman mor takimin üçüncü üyesi olabilirim 🤣🤣🤣
🤣 aldım gitti

Back
X