• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evde ailembe bebişim 😍
Eşin evde olcak di mi?
Kutlama olarak sormadim tabi de, mesela sevdiklerine sarilarak, uyuyarak vb eylemler :))maalesef bu sefer olamayacak. Gecen sefer 4 ümüz sarilarak girmistik. Olmadi goruntulu gireriz. Cocuklar muhtemelen uyumaz. Uyurlarsa da yanyana huzurla girmek istiyorum.🤲

Hadi bi motive sözü gelsin

Eklentiler

• images (19).webp
    images (19).webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 38
Kutlama olarak sormadim tabi de, mesela sevdiklerine sarilarak, uyuyarak vb eylemler :))maalesef bu sefer olamayacak. Gecen sefer 4 ümüz sarilarak girmistik. Olmadi goruntulu gireriz. Cocuklar muhtemelen uyumaz. Uyurlarsa da yanyana huzurla girmek istiyorum.🤲
işte ailecek salonda toplaşıyoruz ışığı kapatıp sayıyoruz sonra birbirimize sarılıp tebrik ediyoruz :KK68:

İhşallah huzurla girin canım eşine de muckslar yollarsın hehe :))

işte ailecek salonda toplaşıyoruz ışığı kapatıp sayıyoruz sonra birbirimize sarılıp tebrik ediyoruz :KK68:

İhşallah huzurla girin canım eşine de muckslar yollarsın hehe :))
Sağ ol çizkekim. Ailenle musmutlu girin..Saglikli mutlu gecsin 2023 ve sonsuza kadar♥️♥️

Eklentiler

• 20221231_121306.webp
    20221231_121306.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu gece 00:00 dan sonra yeni diyet konusu aciyorum😂😂

83 ten 73 e✅ tamamlandi
73 ten 63 e ✅ tamamlandi

(Gerci suan 64 üm, yarin gunduz acarim konuyu, ki 63 küsürle baslayayim)
Simdi de 63 küsürden, 53 e mi yapsam.
2 kere 10 kg lik.konum bitti
Son 10 :rapci:

Ya da fotolu zayiflama günlügum mu olsa..Yok yok vazgectim. Sistemimi bozmuyum.😂

63 ten 53 e olsun😂

Bu konu bayagi ay gider. 3 ncü düzlük😒

Back
X