• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İş önemli değil. Sabah yemiyorum zaten öğlen arkadaşlarla çıkıyoruz yemeğe akşamda okul çıkışı oluyor çocuklar zor düşüyor sofraya. Erken yenmiş oluyor. Sonrası çay kahve.
Spor yapıyorum arada ama ondan bile çekiniyorum. Eşim hep destekledi sağolsun. Bütün bunlara rağmen bu halde olmak utandırıyor beni

Valla açlık yok abla. İyiymiş.
Az bı baş ağrısı gibi vardı içtiğim suya tuz attım mineral kaybindandir diye. Kaya tuzu.
Koyunlar gibi tuz yalayacagim artık 😂😂😂
İyi o zaman bosver. Tüp mide ameliyati ile bayagi vermistin dimi. ? Yemekten dolayi mi kilo aliyorsun, yoksa baska yapisal vb sebeplerle.mi?

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Screenshot_2023-01-04-00-42-02-52_37eed5a88ae98ecc4c66be265b1fc7cf.webp

İyi geceler cümleten🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

Arkadaşlar bir konuda fikrinize danışmak istedim. Bunun için de konu açılmaz diye düşünüyorum.
Şimdi ben çok zayıfım ve yıllardır da orantılı sayılabilecek bir vücudum oldu. Son iki yıldır ayva göbeği çıkmaya başladı ama ayaktayken pek belli olmuyor, yatınca ama, sanki içinde su dolu bir balon gibi hangi yöne yattıysam o yöne doğru meylediyor.
Göbeğim sarksın ya da büyüsün istemiyorum çünkü zaten 45 kiloyum.
Büyürse, bezelye yutmuş solucan gibi oluyorum.
Korse taksam işe yarar mı? Karnımı düzeltir mi? Spor yapamam lütfen böyle öneriler söylemeyin, kalan kilomu muhafaza etmem lazım.:))
Bundan kurtulmanın bir yolunu bilen var mı?
Kilo almak için de diyetisyene gidebilirsiniz.Kas kitleniz düşük gibi anlaşılıyor.
Karın kasları güçlenirse daha sıkı duracaktr

Arkadaşlar bir konuda fikrinize danışmak istedim. Bunun için de konu açılmaz diye düşünüyorum.
Şimdi ben çok zayıfım ve yıllardır da orantılı sayılabilecek bir vücudum oldu. Son iki yıldır ayva göbeği çıkmaya başladı ama ayaktayken pek belli olmuyor, yatınca ama, sanki içinde su dolu bir balon gibi hangi yöne yattıysam o yöne doğru meylediyor.
Göbeğim sarksın ya da büyüsün istemiyorum çünkü zaten 45 kiloyum.
Büyürse, bezelye yutmuş solucan gibi oluyorum.
Korse taksam işe yarar mı? Karnımı düzeltir mi? Spor yapamam lütfen böyle öneriler söylemeyin, kalan kilomu muhafaza etmem lazım.:))
Bundan kurtulmanın bir yolunu bilen var mı?
Spor, saglikli beslenme öneririm. 🤷‍♀️ Bir de doktora gitmekte fayda var. Bazı rahatsızlıklar şişlik yapabiliyor sanırım. Belki öyle bir şeydir..

Günaydın herkese 💕
Günaydınn💓💓
Günaydin😜😜oo enerji gelsin.
Günaydın kızlar
Günaydın, sen kaç yasindasin ?
Günaydınlar hanımlar :KK200:
Günaydınn❤️❤️
Günaydin⭐⭐
Tatlıya duskunlugumden canım.
Onlar mide dolgunluğu yapmadığı için tokluk oluşmuyor. Olussada çabuk acikiyorsun
Peki;

## masterfitteyken cok tatli yemismiydin? Yediysen o sekilde kilo verdin mi, haftada 500 gram da olsa?

##Bir hafta minimum tatlili ve sebze agirlikli beslendiginde ortalama 1 kg verebiliyor musun peki?
Günaydın 😍
38. Saatimi dolduruyorum 🥰
Hadi insaallah faydali olacak.Bir lokma bile yemedin dimi?

Back
X