Gel papatyana bebekimÇok şükür papatyam:)) ( sana yürüyorum)
Hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım senden naberTatlım naber yeni gördüm yazdığını
Aralıklı oruç mu yapıyorsun canımGünaydın bende bugün çok açımakşam en son kestane yemiştim vakit geçmek bilmiyor 12 olsaydı bi hayırlısıyla
Günaydın canim ❤Günaydın bende bugün çok açımakşam en son kestane yemiştim vakit geçmek bilmiyor 12 olsaydı bi hayırlısıyla
Selam ablacım ❤Selamın hellolar fit hatunalrım
Çok gelemiyorum sayfaya merak etmeyin sakınSelam ablacım ❤
Bugün birimde ki doktoruma söyledim. Devam ettirirsem bilen biri olsun diye. O da olumlu yaklaştı sağolsun.İnsaallah. Sen napican? Diyette oldugunu belli edicen sanirim..
Masterfit geçmişim çok yok. 85 le başladım bir hafta eksi geldim bir hafta ârti geldim. Yerimde saydım.Günaydınn
Günaydinoo enerji gelsin.
Günaydın, sen kaç yasindasin ?
Günaydınn
Günaydin
Peki;
## masterfitteyken cok tatli yemismiydin? Yediysen o sekilde kilo verdin mi, haftada 500 gram da olsa?
##Bir hafta minimum tatlili ve sebze agirlikli beslendiginde ortalama 1 kg verebiliyor musun peki?
Hadi insaallah faydali olacak.Bir lokma bile yemedin dimi?
Daha cok siyasettesinÇok gelemiyorum sayfaya merak etmeyin sakın
Cnm sıcak suya çay kaşığı ucuyla toz zencefil zerdeçal az karabiber bal karıştırıyorum limon sıkıyorumZencefilli çay için bir tarifin var mı canım?
Benimkiler de gitmiyorKızlar ben yılbaşında gelenleri gönderemiyorum ya
bugün ve yarın detoks gibi bişiler yapacağım artık. Kabak aldım, belki kabak detoksu yaparım. inşallah bir işe yarar.
Evet kesinlikle, sürekli ara öğün yemek sinir ediyor beni. :)) Aslında aralıklı oruçla insülin direncinin kırıldığını söylüyorlar. Sende etkili olmadı mı?
Aaa bırakmaya mı çalışıyorsun? inşallah muvaffak olursun canım
Zencefilli çay için bir tarifin var mı canım?
EvetAralıklı oruç mu yapıyorsun canım
Hayirli sabahlar gezegenimHayırlı sabahlar
Torunları yolladım, oh diyesim var da zararları olmadı yavruların, sadece geç yatıp geç kalktılar, gece uyutmadılar. Evde düzenli olurlar
Aralıklı oruç 36 saat deneyen arkadaşlar vardı ne yaptılar acaba kusura bakmayın isimleri hatırlayamadım o yüzden etiket yapamadım
Allah kolaylık versin canım çok gecmis olsunBugün başım felaket ağrıyor birazda suyu az içtim şuana kadar belli ondandır henüz eski msjları okumadım fırsatım varken yazayım sonra okurım inşallah
Gecmis olsun canimBugün başım felaket ağrıyor birazda suyu az içtim şuana kadar belli ondandır henüz eski msjları okumadım fırsatım varken yazayım sonra okurım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?