Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Doktor görüşüne göre ihtiyaç durumunda operasyona girersin. Çabucak iyileşir eski sağlığına kavuşursun inşallah

Allah kabul etsin
Amin canım Allah razı olsun
Bunun içinmiydi o kadar sızlanma
Şu an o kiloda olmak için neler vermezdim
Adrenalin yarattım işte şekerim Olursun sen daha güzel kilolara layıksın bal fezam benim

Olma canım haftaya beraber deneriz yine .1 saat önce 1 kivi yiyerek bozdum☺
Bak her hafta denersen esas işleyişi anlatıyım
Mthn83 sen de oku

Açlığa akşam öğününden sonra niyet edilir
Niyet edildiği gün boşaltım için destek alınır( eşler olabilir Şaka tabii)

Ertesi gün su, açık çay, bitki çayı serbest( kahve yasak)

Orucu sonlandırırken
Sabah
limonlu su ( en kolayı) yada taze sıktığın meyve suyu

1 saat sonra
1 mevsim meyvesi

Öğlen
Tuzsuz, salçasız, hayvansalsız sebze yemeği ve tuzsuz salata

Akşam
Öğlenin aynısı

Boş kalan mideyi zorlamamak için ve inanın o gün de kilo gidiyor

Haftaya nasip olursa böyle yapalım

Tuzsuz sebze çoğu insanı zorluyor, tam mevsimindeysen bence limonla yenebilen sebzeler iyi gidiyor, ben ilk apa yaptığımda bamya pişirip yiyordum, domatesli, limonlu, şimdi pırasa zamanı, bence o da güzel gider

Son düzenleme:
Amin canım Allah razı olsun

Adrenalin yarattım işte şekerim Olursun sen daha güzel kilolara layıksın bal fezam benim
Olacağım inşallah
Spanın grubuna giriyorum, bu sefer paralı, kilo alırsam milletin diline düşerim, toplum baskısı

Len olem 41 saat bişi yemednmi
Ölcenömi usta
Yemedim yaşıyorum
zaten ilk yerken çok bişey yenmiyo ki bu kadarına gerek var mı bilmiyorum hedef kilo vermk her hafta olmasa da ayda1 yapcam

Son düzenleme:
Hiçbir fikrim yok canım
Çok kendime müdahale etmek istemiyorum. Aklıma estikçe açlık yapayım diyet yapmaktan kolay. Mens geçsin de yine oruclara baslayayim
Gaza geldim, tek öğün mü yapsam acaba
Hazır hissediyorsan
Apayi bende denemiştim ama 1. Seviyeden ileri gidemedim. Yemek yemek sorun benim için

Tartı bu sabah yüzüme tokat gibi indi artık dikkat etmek zorundayım maalesef ki gluten intoleransi yüzünden ve hasimato troidi yüzünden en ufak bir karbonhidrat kaçamağı 3 - 5 Kilo olarak dönebiliyor bana o yüzden ful dikkat etmeye karar verdim her akşam menümü yazacam yanlışlarımı görürseniz eleştirmekten çekinmeyin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…