Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok canım. Şimdilik böyle takılayım.
Tamam canim
Kizlar merhabagelmeyeli çok uzun zaman oldu.hayatimda çok büyük iyi ve kötü olaylar oldu.sohbetlerimizi ve sizleri valla özledim.sifremi yeniledim onu bile unutmuşum
Hosgeldin tekrardan canim seni gördüğüme sevindim
Ya trajikomik bir durum hala inanamıyorum hahaha

Bir kaptan bunu yaparsa biz ne yaparız seni mavi kaptan yapar fesang canım Elif'i seç ne olur
He he beni secmedi
Olsun biz sana inanıyoruz hahaja
Haftaya artik
Hoşbulduk kaptan nasılsın
Teşekkür ederim iyiyim canim sen nasilsin

Tok tutan bir tarif veriyim mi
Bir kaseye tahin koy, biraz çiğ kuruyemişi ufalt, az bişey de tarçın koy, iyice karıştır.
öğün olarak bikaç tatlı kaşığı yiyebilirsin, doymadığın zaman yemekten hemen sonra 1 tatlı kaşığı yiyebilirsin. Çok tok tutuyor

Haberleselim boynum tutuldu o iylesirse tiyatroya gidicem ama saat 6 ya kadar uygunum
Gecmis olsun canim
Merhaba hosgeldiniz benimde ilk hedefim bu kilolari gormek birlikte ineriz inşallah

Sucuk serbest, hazırlar deyil de kasap sucuğu tavsiye ediliyor. Tereyağı ve zeytinyağı serbest, pilavı yağlı yiyebilirsin

Ben de menümü yazıyım, arkadaşa gideceğim, belki biraz yürürüz

Kahvaltı
13:30 / 15 arası

Et
Çeçil peyniri
Ceviz
Yarım dilim ekmek
1 küçük cıs
1 muz
1 portakal

Arada baya zaman var, mesajlara dalınca yemeyi unutup devam ettim
Muz son 1 kalmıştı ve bozulmak üzereydi
Portakallar da yumuşamış, evdekiler artık yemez, tek öğün yaptıkça birer birer yerim galiba

1 lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve

Zipzip-
Cordelia

Şimdiden bilgi vereyim yarın tüm gün sınav gorevindeyim. Sesim çıkmayacak
Kolay gelsin kaptanim
Nasil secildi, merak ettim ama gecmis yapamicam maalesef. Zipzip- en cok kim verdi kg?
Bir önceki hafta en cok kilo veren üyeyi seçtik
Zipzip- en az 6.000 yapicam dimi sarida? 8.000 eskidendi bi de tarti bildirmem zorunlu mu? Sanki sarida belirtmeyenler oluyordu. Ben yine bildiricem de, kurali merak ettim.
Artik 6000 adim atiyoruz
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı ve çarşamba gunleri
Sari Takım kilo bildirmek zorunda değil

Zipzip- normalde adim yarisi cumartesi baslayip, carsamba (dahil) son buluyor ama ben sarida cumadan cumaya mi gunluk en az 6.000 yapmaliyim?
Sari takimda ayni sekilde 5 gun adim atiyor
Benim de bugün hiç adım atacak halim yok uyusam uyusam
Bugun adim yok canim uyuyabilirsin
Sen online iken görünüyorsun. Profil Resmine tıklayıp, forum seçeneklerinde çevrim içi durumu göster seçeneğini kaldırabilirsin. O zaman seni görmeyiz Zipzip-
Profil resminden gizlilik bölümüne tiklamasi gerekiyor

Afiyet olsun kaptanim
Ben tutarim galiba bu hafta kaptanim
Ömrümü yemeye devam ediyor canım.uni.sinavi hiç umrunda değil
Allah kolaylik versin canim bu sene girecek değil mi

Afiyet olsun gezegenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…