Tamam canimYok canım. Şimdilik böyle takılayım.
Hosgeldin tekrardan canim seni gördüğüme sevindimKizlar merhabagelmeyeli çok uzun zaman oldu.hayatimda çok büyük iyi ve kötü olaylar oldu.sohbetlerimizi ve sizleri valla özledim.sifremi yeniledim onu bile unutmuşum
Ya trajikomik bir durum hala inanamıyorum hahaha
He he beni secmedi
Haftaya artikOlsun biz sana inanıyoruz hahaja
Teşekkür ederim iyiyim canim sen nasilsinHoşbulduk kaptan nasılsın
Benimde yaklaşık 11 kilo varŞuan 70 olmama 11 kg var.
Nisanda doğum günüm. Kendime kendimi hediye edeyim inşallah
Hayirli olsun kaptanlarim
Cok kilo aldimKilolar ne alemde inişler çıkışlar yorulduk valla yaa
Cekmeme gerek kalmamis sanırımYarın çekersin
Tok tutan bir tarif veriyim mi
Gecmis olsun canimHaberleselim boynum tutuldu o iylesirse tiyatroya gidicem ama saat 6 ya kadar uygunum
Merhaba hosgeldiniz benimde ilk hedefim bu kilolari gormek birlikte ineriz inşallahMerhabalar,
Lütfen beni 59 uma geri çekin lütfen(
İsmim banu aranıza katılabilir miyim
Hamilelikte 25 kilo alıp 25 ini de geçen yaz verdim
Kışın yine 65 e çıktım 58-59 istiyorum
Takım müsait mi gelebilir miyim ??
Sucuk serbest, hazırlar deyil de kasap sucuğu tavsiye ediliyor. Tereyağı ve zeytinyağı serbest, pilavı yağlı yiyebilirsin6 Ocak menü yitik sifa 2.gun
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim sucuk (yasak mı)
Akşam
1 porsiyon yağsız bulgur pilavı
Yeşil salata
Tavuk but
1 portakal (yasak biliyorum)
3 litre su
minerva1988
@Aijoo
gezegenfeza
Zipzip- menüleri kim tutuyor canım
Ooo süper teşekkürler canım.Sucuk serbest, hazırlar deyil de kasap sucuğu tavsiye ediliyor. Tereyağı ve zeytinyağı serbest, pilavı yağlı yiyebilirsin
Başarılar :)Hedef60kgolmak dostum, yogun musun? İkimiz yine ayni takimdayiz. Ben neden seni bu kadar cok sevdim. Yetti be
Kolay gelsin kaptanimŞimdiden bilgi vereyim yarın tüm gün sınav gorevindeyim. Sesim çıkmayacak
Bir önceki hafta en cok kilo veren üyeyi seçtik
Artik 6000 adim atiyoruzZipzip- en az 6.000 yapicam dimi sarida? 8.000 eskidendi bi de tarti bildirmem zorunlu mu? Sanki sarida belirtmeyenler oluyordu. Ben yine bildiricem de, kurali merak ettim.
Sari takimda ayni sekilde 5 gun adim atiyorZipzip- normalde adim yarisi cumartesi baslayip, carsamba (dahil) son buluyor ama ben sarida cumadan cumaya mi gunluk en az 6.000 yapmaliyim?
Bugun adim yok canim uyuyabilirsinBenim de bugün hiç adım atacak halim yok uyusam uyusam
Profil resminden gizlilik bölümüne tiklamasi gerekiyorSen online iken görünüyorsun. Profil Resmine tıklayıp, forum seçeneklerinde çevrim içi durumu göster seçeneğini kaldırabilirsin. O zaman seni görmeyizZipzip-
Afiyet olsun kaptanim6 Ocak menü yitik sifa 2.gun
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim sucuk (yasak mı)
Akşam
1 porsiyon yağsız bulgur pilavı
Yeşil salata
Tavuk but
1 portakal (yasak biliyorum)
3 litre su
minerva1988
@Aijoo
gezegenfeza
Zipzip- menüleri kim tutuyor canım
Allah kolaylik versin canim bu sene girecek değil miÖmrümü yemeye devam ediyor canım.uni.sinavi hiç umrunda değil
Afiyet olsun gezegenimBen de menümü yazıyım, arkadaşa gideceğim, belki biraz yürürüz
Kahvaltı
13:30 / 15 arası
Et
Çeçil peyniri
Ceviz
Yarım dilim ekmek
1 küçük cıs
1 muz
1 portakal
Arada baya zaman var, mesajlara dalınca yemeyi unutup devam ettim
Muz son 1 kalmıştı ve bozulmak üzereydi
Portakallar da yumuşamış, evdekiler artık yemez, tek öğün yaptıkça birer birer yerim galiba
1 lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve
Zipzip-
Cordelia
Teşekkür ederim canım benim
Mendi pilavi yıldızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?