• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalar,
Lütfen beni 59 uma geri çekin lütfen :KK43:(
İsmim banu aranıza katılabilir miyim
Hamilelikte 25 kilo alıp 25 ini de geçen yaz verdim
Kışın yine 65 e çıktım 58-59 istiyorum
Takım müsait mi gelebilir miyim ??
hoş geldin. Birlikte ineriz inşallah.
:KK60:Süper bir hafta olsun kaptancığım.
Şuan 70 olmama 11 kg var.
Nisanda doğum günüm. Kendime kendimi hediye edeyim inşallah 🥰
Güzel hedef canım. En güzel doğum günü hediyesi olur valla. :KK200:
Kızlar küflenmiş demir'in küfü nasıl çıkar loq çıkarır mı
porçöz tarzı şeyler pası çıkarıyor, küfü de çıkartır herhalde canım. bi dene istersen.
Buyur canım :KK200:
Tok tutan bir tarif veriyim mi
Bir kaseye tahin koy, biraz çiğ kuruyemişi ufalt, az bişey de tarçın koy, iyice karıştır.
öğün olarak bikaç tatlı kaşığı yiyebilirsin, doymadığın zaman yemekten hemen sonra 1 tatlı kaşığı yiyebilirsin. Çok tok tutuyor
Ayy çok severim ya öyle karışımları. Benim canım tatlı çekince tahin pekmez yerim genelde.
fesang fesang ♥️♥️
@minerva1988 💙💙
Kaptanlarim basarilar diliyorum bol eksili bir hafta olur inşallah :KK68: :KK68:
Aminnn kaptanım :KK200:

Slm kızlar nasılsıniz ya ben geldim yine 80 kiloyla burdan kopmak yaramıyor bana napiyorsunuz nasıl gidiyor devam mı yolunda mi hersey herkes iyidir inşallah son birkaç aydır hayat öyle kötü goller attı ki bana ne siz sorun ne ben anlatayım sqglik olsun gerisi boş 😘 Zipzip- Zipzip- fesang fesang niceleri değişmiş sanırım bazılarında hatırlayanlara slm olsun

Slm kızlar nasılsıniz ya ben geldim yine 80 kiloyla burdan kopmak yaramıyor bana napiyorsunuz nasıl gidiyor devam mı yolunda mi hersey herkes iyidir inşallah son birkaç aydır hayat öyle kötü goller attı ki bana ne siz sorun ne ben anlatayım sqglik olsun gerisi boş 😘 Z zipzip fesang fesang niceleri değişmiş sanırım bazılarında hazırlayanlara slm olsun
Selam canim hosgeldin tekrardan
Bizde biraz ara verdik buraya ama yeniden toplandık aynen devam ediyoruz 🥰🥰

Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: 3 dilim kıymalı börek 1 kade hoşaf 1 kase mercimek çorbası
Ara: Türk kahvesi bir tane biskrem
Saat 5 buçukta: yarım muz yarım elma
Akşam: pırasa, yoğurt, salata 2 tane but
Spor: 6584 adım
Su: 3lt
Geçmiş msjları okuyup geliyorum bugün 46 kalori fazla oldu hep börekler yüzünden🤣

Slm kızlar nasılsıniz ya ben geldim yine 80 kiloyla burdan kopmak yaramıyor bana napiyorsunuz nasıl gidiyor devam mı yolunda mi hersey herkes iyidir inşallah son birkaç aydır hayat öyle kötü goller attı ki bana ne siz sorun ne ben anlatayım sqglik olsun gerisi boş 😘 Zipzip- Zipzip- fesang fesang niceleri değişmiş sanırım bazılarında hatırlayanlara slm olsun
Hosgeldin canım
Sonunda düze çıkalım da hayat arada oynatıyor öyle sağlı sollu
Hadi gel beraber toparlanalım

Bugun adim yok musait olunca yazacağım
Sag ol zipzipim
Kız niye kısa cevap veriyosun. 😳 Üzme beni🌼🌼
Kolay gelsin kaptanim 💙

Bir önceki hafta en cok kilo veren üyeyi seçtik

Artik 6000 adim atiyoruz
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı ve çarşamba gunleri
Sari Takım kilo bildirmek zorunda değil 🥰
Sağ ol zipzipim benim. Bugun adim takibi yapmistim,atayim yine de😃

Bende devam etmek istiyorum canım günler değişti mi nasıl yapalım 1 hafta Free takılayım yada
Aynı şekilde devam ediyoruz sadece adimlar 6000 e düştü
Bu hafta menulerini bildir haftaya senide ekleriz masterfite 🥰
Sabah: yok
Öğle: 3 dilim kıymalı börek 1 kade hoşaf 1 kase mercimek çorbası
Ara: Türk kahvesi bir tane biskrem
Saat 5 buçukta: yarım muz yarım elma
Akşam: pırasa, yoğurt, salata 2 tane but
Spor: 6584 adım
Su: 3lt
Geçmiş msjları okuyup geliyorum bugün 46 kalori fazla oldu hep börekler yüzünden🤣
Afiyet olsun canim🥰
Iyi akşamlar canim🥰

Back
X