Çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım benim yeğenime orta kulak iltihabı oldu çok ağrısı oluyor yavrumun keşke çocuklar hiç hasta olmasaBenim torun da orta kulak iltihabı olmuş, gece onlarda hastaneye gitmişler, Allah şifa versin yavrulara canım
KeşkeGeçmiş olsun canım benim yeğenime orta kulak iltihabı oldu çok ağrısı oluyor yavrumun keşke çocuklar hiç hasta olmasa
Şimdilik iyi kaptanım
Hee yiyip yiyip nispet yapsın diye çağırdımDami var mı yok mu bakmam ben
Yiyip de kilo almayanlardansa
Elhan ım rezene cayıda mideye iyi geliyor aklında olsun canım mide ve bağırsak gazlarını alıp rahatlama sağlıyor biliyorsun gastritte midede gaz fazla oluyor
İyi gidiyor şuan için
İyi gidiyor kaptanım
Amin canım, bütün yavrulara
Hepbirlikte olunca ben de öyle yapıyorum çoğu zaman, 30 senedir alıştım, eksikleri tamamlayıp oturana kadar çayları bitiyor, tazele, tam oturacak tekrar bişey çıkıyor.Aynen abla ben oturayım diyene kadar onlar yiyip kalkıyor
Amin saracımAllah kabul etsin canım
Ay keşke yaa, yeğenine de acil şifalar dilerimGeçmiş olsun canım benim yeğenime orta kulak iltihabı oldu çok ağrısı oluyor yavrumun keşke çocuklar hiç hasta olmasa
Tatlım çok güzel menüDün menü yazmayı unutmuşum
Saat 10.00
2 dilim çavdar ekmeği
Peynirli yumurta
Aci yesil biber
2 hindi füme
Saat 16.00
Bir muz
Birkaç çilek
Saat 19.30
Bir tabak bezelye pilav
Birkaç acı biber turşusu
İki çatal tahin helvası
Zipzip- @minerva1988
İlaçlarını ihmal etme ablacım yara görünmüş lütfenSaracim haftada bir iki beni de yokluyor canım. Yediklerimle mi alakalı yoksa o gün stres mi yaptim diye düşünüyorum. Sırtım da ağrıyor eşime söyledim bunu gece yatarken üzerini açiyorsun ondan olabilir dedi. Midemden olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Mide koruyucularimi ihmal ediyorum. İlaçlarla hiç aram iyi olmadı zaten....Tatlım geçmiş olsun inşallah düzeliriz hadi ben neyse yılların midesini kullanıyorum eskidi biraz. Ama senin sağlığın inşallah düzelir kuzum.
Teşekkür ederim bitanem.Tatlım çok güzel menü
İlaçlarını ihmal etme ablacım yara görünmüş lütfen
Gözüm kayıp dünyanın üzerinde olacakHee yiyip yiyip nispet yapsın diye çağırdım
Elhan
Sizi bilmem ama annemin kendi üzerinde keşfi badem. Mide rahatsızlığına iyi geliyor. İmkanınız varsa deneyin. Annem hiç ilaç kullanmaz. Çantasında sürekli bulunur. Her ihtiyacı olduğunda yemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?