Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı sabahlar
Dün akşam biraz kaçırdım, o yüzden oruç tutmaya karar verdim, zaten tutacaktım da hafta içi tutup hafta sonu ailecek kahvaltı düşünüyordum.
Zaten tek tek yedik, yine ailece olmadı

Kız çocuğu annesi olmak bence ayrıcalık onun gülüşüyle dünyan daha da güzelleşiyordur. Prensesin sağlıkla büyüsün iyi olmanıza sevindim. Ek gıdalar doktor kontrolünde mi?
EVett ablamm beraber kahve içecegimiz günü bekliyorumm kızımla
Eevtt drumda verdi kağıtta hangi aylarda verilmesi gerekiyosa neler diyo yazıyor bende ona göre veriyorum

Öyle deme canım ne demek yılların midesini kullanıyorum sağlıklı olmak hepimizin hakkı inşallah sonuçlarımız temiz gelirde tedavisini olur rahatlarız.mide ağrısı sırta vurur canım bende mide koruyucusu düzenli içmiyorum ama birkaç gündür içmeye başladım işe yarıyor sende ihmal etme canım

Günaydın MasterFit güzelleri,
Günaydın kaptanim
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın kaptanim
Afiyet olsun kaptanim
Günaydın kızlar,
İyi pazarlar
Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Adımların fotoğrafıni ekleyebilir misin
Günaydın canim
Herkese günaydin ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim☺
Günaydın canim
Günaydın günaydın
Günaydın canim
Benim torun da orta kulak iltihabı olmuş, gece onlarda hastaneye gitmişler, Allah şifa versin yavrulara canım
Gecmis olsun gezegenim
Hayırlı sabahlar
Dün akşam biraz kaçırdım, o yüzden oruç tutmaya karar verdim, zaten tutacaktım da hafta içi tutup hafta sonu ailecek kahvaltı düşünüyordum.
Zaten tek tek yedik, yine ailece olmadı
Hayırlı sabahlar gezegenim
Günaydın canim
Slm kızlar Günaydın pırasalı omlet le.gune başladım haydi bismillah herkes iyidir inşallah çok güzel pazarlar dilerim
Günaydın canim
Güzel bir günümüz olsun :)
Günaydın kaptanim

İlaçlarımı içip uslu bir kız olacağım Saracim tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…