- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Amin, inşallahAmin canım geçmiş olsun.
Grup aktif sıcak kanlı yabancı hissettirmiyorlar sağolsunlar
Kızlar arkadaş getirdim
(Damsız almıyorlar)
Geçmiş olsun canımBenim torun da orta kulak iltihabı olmuş, gece onlarda hastaneye gitmişler, Allah şifa versin yavrulara canım
Hoşgeldin:)
Aynen abla ben oturayım diyene kadar onlar yiyip kalkıyorHayırlı sabahlar
Dün akşam biraz kaçırdım, o yüzden oruç tutmaya karar verdim, zaten tutacaktım da hafta içi tutup hafta sonu ailecek kahvaltı düşünüyordum.
Zaten tek tek yedik, yine ailece olmadı
77 yimdi eski kiloma kendiliğinden döndümHamilelik öncesi kaçtı eğer hamilelik nedeni ike olduysa kolay verirsin.
EVett ablamm beraber kahve içecegimiz günü bekliyorumm kızımlaKız çocuğu annesi olmak bence ayrıcalık onun gülüşüyle dünyan daha da güzelleşiyordur.Prensesin sağlıkla büyüsün iyi olmanıza sevindim. Ek gıdalar doktor kontrolünde mi?
Öyle deme canım ne demek yılların midesini kullanıyorum sağlıklı olmak hepimizin hakkı inşallah sonuçlarımız temiz gelirde tedavisini olur rahatlarız.mide ağrısı sırta vurur canım bende mide koruyucusu düzenli içmiyorum ama birkaç gündür içmeye başladım işe yarıyor sende ihmal etme canımSaracim haftada bir iki beni de yokluyor canım. Yediklerimle mi alakalı yoksa o gün stres mi yaptim diye düşünüyorum. Sırtım da ağrıyor eşime söyledim bunu gece yatarken üzerini açiyorsun ondan olabilir dedi. Midemden olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Mide koruyucularimi ihmal ediyorum. İlaçlarla hiç aram iyi olmadı zaten....Tatlım geçmiş olsun inşallah düzeliriz hadi ben neyse yılların midesini kullanıyorum eskidi biraz. Ama senin sağlığın inşallah düzelir kuzum.
Dami var mı yok mu bakmam benGrup aktif sıcak kanlı yabancı hissettirmiyorlar sağolsunlar
Kızlar arkadaş getirdim
(Damsız almıyorlar)
Günaydın kaptanimGünaydın MasterFit güzelleri,
Günaydın kaptanimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Afiyet olsun kaptanimDün menü yazmayı unutmuşum
Saat 10.00
2 dilim çavdar ekmeği
Peynirli yumurta
Aci yesil biber
2 hindi füme
Saat 16.00
Bir muz
Birkaç çilek
Saat 19.30
Bir tabak bezelye pilav
Birkaç acı biber turşusu
İki çatal tahin helvası
Zipzip- minerva1988
Günaydın canimGünaydın kızlar,
İyi pazarlar
Afiyet olsun canim7 ocak menü
Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: yarım domates, 7 tane zeytin 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek( yağsız, kızartma makinesinde) 1 ymk kaşığı çökelek, sucuklu yumurta, elma dilim patates(airfry de çok az yağ ile) kuşburnu marmelatı 1 tatlı kaşığı
Ara: yeşil çay, avuc içi kadar kuruyemiş leblebi karışımı, 2 tane hurma 1 tane elmalı kurabiye
Akşam: 1 dilim ıslak kek, 1 poğaça, patates salatası 3_4 ymk kaşığı kadar, 1 mandalina
Spor: 75 ip atlama , 5697 adım
Su: 2.5 lt
@fesang @Poldelya
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimHerkese günaydin ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim☺
Günaydın canimGünaydın günaydın
Gecmis olsun gezegenimBenim torun da orta kulak iltihabı olmuş, gece onlarda hastaneye gitmişler, Allah şifa versin yavrulara canım
Hayırlı sabahlar gezegenimHayırlı sabahlar
Dün akşam biraz kaçırdım, o yüzden oruç tutmaya karar verdim, zaten tutacaktım da hafta içi tutup hafta sonu ailecek kahvaltı düşünüyordum.
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimSlm kızlar Günaydın pırasalı omlet le.gune başladım haydi bismillah herkes iyidir inşallah çok güzel pazarlar dilerim
Günaydın kaptanimGüzel bir günümüz olsun :)
Hoşgeldin
Allah kabul etsin canımHayırlı sabahlar
Mutlu pazarlar canimMutlu pazarlar herkese
O gün çok çabuk gelecekEVett ablamm beraber kahve içecegimiz günü bekliyorumm kızımla
Eevtt drumda verdi kağıtta hangi aylarda verilmesi gerekiyosa neler diyo yazıyor bende ona göre veriyorum
İlaçlarımı içip uslu bir kız olacağım Saracim tamamÖyle deme canım ne demek yılların midesini kullanıyorum sağlıklı olmak hepimizin hakkı inşallah sonuçlarımız temiz gelirde tedavisini olur rahatlarız.mide ağrısı sırta vurur canım bende mide koruyucusu düzenli içmiyorum ama birkaç gündür içmeye başladım işe yarıyor sende ihmal etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?