• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canimmm iyiyim sen nasılsın? Pazartesi tartisina hazır mısın? :KK73: :KK73: :KK73: :KK73:
İyiyim canım sağol 😍😍güzel eksilerimiz olsun inşallah canım🤗🤗
Aralıklı oruç dediğin iki öğün mü oluyor nasıl oluyor?
İki öğün yapıp Saatlere uymaya çalışıyorum bebişim 😍

Aralıklı oruç 24 saat içerisinde kahvaltı ve akşam yemeği olmak üzere 2 öğünden oluşan beslenme şeklidir. 16:8 yani 16 saat yemek yemeden ve ardından tekrar 8 saat yemek yemeden geçirilmektedir. 16 saatlik açlığın içine uyku saatleri dahildir.

Başlangıç kilom. 75.7

Eklentiler

• IMG_20230109_075604.webp
    IMG_20230109_075604.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 49
Hoşgeldin ❤️Ben de 59 olmak istiyorum şuan 83 um 30 Nisan 65 kg. 10 Haziran 59 kg. İnşallah. 😘❤️🙏
Aslında benimde hedefim ikizlerin bir yaşında 3 şubatta 69 Du ama sanki biraz zora girdi. Birde nisan sonu gibi 59 Du ama hayırlısı. İnşallah hep birlikte başarırız.

Kızlar o kdar hastaymki boğazm fena :KK43:
Grip değilim ama yutkunamıorm kuru öksürük var... Boğazm kaşınıyor
İştahsızım :KK43:

8 ocak pazar

Sabah
1 şekersiz çay
1 ılık limonlu su

Öğlen
1 ılık limonlu su
2 küçük yumuşak poğaça

Akşam
Çorba :KK43: :KK43:

Poğaçalar yumuşak olmasına rağmen yutkunurken canm o kdar acıdıki :KK43:
Annemde çorba yaptı bana saolsun :KK43:
Sıcak duş aldım ilaç içtim uzanıorm :KK43:

Adım atamadım cok fazla @fesang çok özür dilerm cok mahçup oldum sana karşı
Kendimi zorladm zorladm ancak bu kdaryapabildim titriye titriye

@fesang @Poldelya

Selam, cocuklar iki gündür çok hasta ugrayamiyorum. Az önce küçük uyurken boğulur gibi oldu çok korktuk, nefesini çok zor toparladı... Yarın ola hayrola
Geçmiş olsun Allah şifa versin☘️

Günaydınlar canısı :KK200: bugün yarın haber bekliyorum bunaldım artık varya :KK200:
Haklısın bitanem zor bir süreç...bu yaşadıklarının mükâfatını tez zamanda almanı diliyorum. Tez zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruz :dua: :KK200: Beslenmen nasıl kendine iyi bakıyorsun değil mi :KK60:

Back
X