• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Haklısın bitanem zor bir süreç...bu yaşadıklarının mükâfatını tez zamanda almanı diliyorum. Tez zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruz :dua: :KK200: Beslenmen nasıl kendine iyi bakıyorsun değil mi :KK60:
İnşallah canısı sonu iyi olsunda yeter ki,genel olarak yiyorumda ısırma çiğneme yok tabi direk yutursun yediklerni yumuşak şeyleri yiyorum sürekli. :KK200: :KK60:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:80.50
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:eek:gretmen
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğum ve sonrasi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:fıtık
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı yaşam

Zipzip- Zipzip-
@Mthn83
Hoşgeldin canım 💕

İnşallah canısı sonu iyi olsunda yeter ki,genel olarak yiyorumda ısırma çiğneme yok tabi direk yutursun yediklerni yumuşak şeyleri yiyorum sürekli. :KK200: :KK60:
Enerjini yüksek tutacak bomba çorbalar hazırla kendine. Bağışıklığın düşmesin. :KK60::dua: çigneme olmayınca mecbur yutuyorsun tabi :confused:Meyveleri smoothie yapabilirsin içine de bir kaşık chia , bal koy...kış günlerinde seni idare eder.

Cuma 59.60
Pazartesi 58.20
Fark - 1.40

Hastalığa veriyorum bu farkı.. Hiç bişi yiyemedim cnkü :(

Çok şükür daha iyi gibiyim

fesang fesang Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• IMG_20230109_084105.webp
    IMG_20230109_084105.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 33
Enerjini yüksek tutacak bomba çorbalar hazırla kendine. Bağışıklığın düşmesin. :KK60::dua: çigneme olmayınca mecbur yutuyorsun tabi :confused:Meyveleri smoothie yapabilirsin içine de bir kaşık chia , bal koy...kış günlerinde seni idare eder.
Çorbada bıktırdı artık ne zamana kadar içilecekki,dr her şeyi yiyebilirsin dedi aslında.
Meyve olarakta genelde muz yedim,elmayıda rendeleyip yedim :KK60:

Back
X