- 28 Mayıs 2017
- 1.374
- 4.226
- 133
Çok teşekkür ederim. İnşallah artık geçerGünaydın hoş geldiniz çok geçmişler olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. İnşallah artık geçerGünaydın hoş geldiniz çok geçmişler olsun.
Rica ederim,geçer merak etmeyin dikkat edin genede çok salgın var .Çok teşekkür ederim. İnşallah artık geçer![]()
Günaydin.![]()
Günaydin kizlar![]()
İyiyim canım sağolCanimmm iyiyim sen nasılsın? Pazartesi tartisina hazır mısın?![]()
![]()
![]()
![]()
İki öğün yapıp Saatlere uymaya çalışıyorum bebişimAralıklı oruç dediğin iki öğün mü oluyor nasıl oluyor?
Hahahaa tam olarak ben işteBasmati,pirinç türü dostum. Nişastası yok denecek kadar az. Sporcularin ilk tercihleri arasında.
Aynen öyle.
Aralikli,araliksiZ erenmoodır![]()
Aslında benimde hedefim ikizlerin bir yaşında 3 şubatta 69 Du ama sanki biraz zora girdi. Birde nisan sonu gibi 59 Du ama hayırlısı. İnşallah hep birlikte başarırız.HoşgeldinBen de 59 olmak istiyorum şuan 83 um 30 Nisan 65 kg. 10 Haziran 59 kg. İnşallah.
![]()
Tebrikler canımCuma: 58.9
Partisi: 58.6
_300 gram![]()
Cuma günü artıyı atarsın inşallah bebişimGünaydın güzeller
Cuma 81
Pazartesi 82.2
Fark +1.2
Hafta sonu baya saldim
Adaş mıyız ne güzel. Teşekkür ederim kaptanım inşallah.![]()
Güzel başlangıcınız olsunBaşlangıç kilom. 75.7
Daha sağlıklı kuşum glisemik indeksi daha düşüktü sanirsamDiyetimsi bir özelliği vardı sanki ama arastiramicam şimdi çok uykum var yarın bakarım
Kızlar o kdar hastaymki boğazm fena
Grip değilim ama yutkunamıorm kuru öksürük var... Boğazm kaşınıyor
İştahsızım
8 ocak pazar
Sabah
1 şekersiz çay
1 ılık limonlu su
Öğlen
1 ılık limonlu su
2 küçük yumuşak poğaça
Akşam
Çorba![]()
Poğaçalar yumuşak olmasına rağmen yutkunurken canm o kdar acıdıki
Annemde çorba yaptı bana saolsun
Sıcak duş aldım ilaç içtim uzanıorm
Adım atamadım cok fazlafesang çok özür dilerm cok mahçup oldum sana karşı
Kendimi zorladm zorladm ancak bu kdaryapabildim titriye titriye
fesang
Cordelia
Geçmiş olsun Allah şifa versinSelam, cocuklar iki gündür çok hasta ugrayamiyorum. Az önce küçük uyurken boğulur gibi oldu çok korktuk, nefesini çok zor toparladı... Yarın ola hayrola
Gümaydınlar dutcumGünaaaaaydııın![]()
Günaydınlar kuzucumGünaydın![]()
![]()
Günaydınlar momicimGünaydın![]()
Günaydınlar orti kaptanımDaha sağlıklı kuşum glisemik indeksi daha düşüktü sanirsam
Gümaydınlar dutcum
Günaydınlar kuzucum
Günaydınlar momicim
Günaydınlar orti kaptanım![]()
Haklısın bitanem zor bir süreç...bu yaşadıklarının mükâfatını tez zamanda almanı diliyorum. Tez zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruzGünaydınlar canısıbugün yarın haber bekliyorum bunaldım artık varya
![]()