Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Haklısın bitanem zor bir süreç...bu yaşadıklarının mükâfatını tez zamanda almanı diliyorum. Tez zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruz :dua: :KK200: Beslenmen nasıl kendine iyi bakıyorsun değil mi :KK60:
İnşallah canısı sonu iyi olsunda yeter ki,genel olarak yiyorumda ısırma çiğneme yok tabi direk yutursun yediklerni yumuşak şeyleri yiyorum sürekli. :KK200: :KK60:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:80.50
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:eek:gretmen
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğum ve sonrasi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:fıtık
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı yaşam

Zipzip- Zipzip-
@Mthn83
Hoşgeldin canım 💕

İnşallah canısı sonu iyi olsunda yeter ki,genel olarak yiyorumda ısırma çiğneme yok tabi direk yutursun yediklerni yumuşak şeyleri yiyorum sürekli. :KK200: :KK60:
Enerjini yüksek tutacak bomba çorbalar hazırla kendine. Bağışıklığın düşmesin. :KK60::dua: çigneme olmayınca mecbur yutuyorsun tabi :confused:Meyveleri smoothie yapabilirsin içine de bir kaşık chia , bal koy...kış günlerinde seni idare eder.

Cuma 59.60
Pazartesi 58.20
Fark - 1.40

Hastalığa veriyorum bu farkı.. Hiç bişi yiyemedim cnkü :(

Çok şükür daha iyi gibiyim

fesang fesang Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• IMG_20230109_084105.webp
    IMG_20230109_084105.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 29
Enerjini yüksek tutacak bomba çorbalar hazırla kendine. Bağışıklığın düşmesin. :KK60::dua: çigneme olmayınca mecbur yutuyorsun tabi :confused:Meyveleri smoothie yapabilirsin içine de bir kaşık chia , bal koy...kış günlerinde seni idare eder.
Çorbada bıktırdı artık ne zamana kadar içilecekki,dr her şeyi yiyebilirsin dedi aslında.
Meyve olarakta genelde muz yedim,elmayıda rendeleyip yedim :KK60:

Back
X