- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aynen atıştırma gibi olsun zaten,oradada az yersin gene afiyetler olsun şimdiden sana
Teşekkürler tatlımmmmDır şimdi ortim verme gazı şimdi,dengeli yiyecek bugün
tornaya soktum canım kendimi-2 kg nun üstüne bidaha mi eksi gelcen. Döner gibi fazlaliklarini kesiyormusun napiyon bacım sen
En güzelini yapasın azcık kaçırırsan bile akşama telafi edersin nasılsa çok ta germe kendini o kadar şekerimTeşekkürler tatlımmmmdengeli yiyeceğim
Aşkitommm sen nasılsın dişler nasıl iyileşinceye kutlama gofreti yiyeceğiz beraber değil mi
tornaya soktum canım kendimi
Tamam canim olur tek mesajla bildirim yaparsin10 OCAK
6.586
Zipzip- @Poldelya @fesang
Bi de bi sey sorucam zipzipım, adımsayarim gunde bikac kere kendi kendine sifirliyor. Adimlari kisim kisim atsam, parca halinde olur mu? Yani parcalari yan yana bir mesajda, toplu bildiririm.
Eki Görüntüle 3189803
Günaydın canımGünaydınlar herifi gönderip geri yatıyom
Günaydın kaptanimGünaydın herkese
Günaydın kaptanimGunaydin kızlar :))
Günaydın canimGünaydın güzeller hayırlı sabahlar
Günaydın canim gecmis olsunGünaydn cok kötü şifayı kaptm
Heryerm ağırıo
O kdarda direndim daha iyiydm
Dün gece birden grip başladı
Nefes alamıorm bişi yiyip içemiorm hareker edemiorm
@fesang adm atamadğm için istersen çekilebilirim
Yerim kuzum seniAşk mısın sencumaya sana güzel eksi getireceğim kaptanım
Günaydın canimGünaydın
Afiyet olsun canim
Günaydın canimGünaydın kızlar herkese mutlu günler
Merhaba canim hosgeldinMerhabaBen Leylak daha once 2021 yilinda Cuma yarismalari sayesinde 17 kilo verip 74 ten 57 ye dusmustum.Maakesef koruyamadim ve şu an verdiklerimin de fazlasini almis bir sekilde mutsuz ,depresif ve üzgunum.Saglikli hissetmiyorum yeni kiyafet almiyorum (herseyi daralttim kuculttum sanki bi daha kilo almiyacsm gibi )hatta disari cikmak istemiyorum.Surekli diyete basliyor 3 4 kilo veriyor ama sonra geri aliyorum son1 yilim diyeti baslat diyeti bitir şeklinde geçti.Topiginizi inceledim tipki edki tskimlar gibi kurslli aktif cok hosuma gitti birilerinin beni dürtmesi lazim hrm de sopa ile acaba ben de araniza katilabilir miyim?
Günaydın canimGünaydın kızlar inşallah cumadan sonra daha aktif olucam Bira daha iyi gibiler bebişler 2 güne tamamen toparlarlar inşallah.
Günaydın ablacimGünaydınlar şekerlerr
Günaydın kaptanimGünaydın
Kahvalti yapmadan gider ordaki ikramliklardan yerdim aksam da yine hafif birseyler günü bitirebilirsin tek öğüne gerek yok benceBugün arkadaşıma davetliyimmisafirlikten korkuyorum artık illa ki ikram hazırlamıştır yemezsem olmaz şimdi (ne yaptığını bilmiyorum ) tatlışlarım 13:30 dan sonra orada olacağım sizce kahvaltı yapmadan gitsem abartmadan ne yaptıysa azar azar alıp öğün yapsam günü tek öğünle bitirsem zararı olur mu çok saçma oldu ya valla hiç sevmiyorum böyle düzenli giderken araya böyle olaylar girince kendimi suçlu hissediyorum
Sizler böyle bir durum olduğunda nasıl hareket ediyorsunuz canlarım bana bi yol gösterin
2 yil şekersiz tebrik ediyorumBen şekersiz 21 gün denemeye karar verdim bugün başladım inşallah, ya daha önce 2 yıl yaptım 2 yılda toplam 10 kere anca rafine şeker tüketmiştim . Benimle denemek isteyen var mı ?
Günaydınlar kuzucumGünaydın ablacim
Günaydın kaptanim
Kahvalti yapmadan gider ordaki ikramliklardan yerdim aksam da yine hafif birseyler günü bitirebilirsin tek öğüne gerek yok bence
Baklavalar mesela demi2 yil şekersiz tebrik ediyorum
1 gün bile yapamam sanirim
Minik minikGünaydınlar kuzucum
Baklavalar mesela demi
Sağ ol canim benim. Çok makbule geçtiTamam canim olur tek mesajla bildirim yaparsin
Günaydın canım
Günaydın kaptanim
Günaydın kaptanim
Günaydın canim
Günaydın canim gecmis olsun
bende öyle yazacaktım sen hızlı davranmışsın
Aynen aynen keyifli geçirin börekler tatlılar yeyin bol bol_ASTRAL_
Hedef60kgolmak
@Poldelya
@Aijoo
succulentaski
Kinoalihatun
erenmothers
Son 2 günümüz kızlar güzel ve keyifli geçsin :)
Ye canım ye çekinmeBugün arkadaşıma davetliyimmisafirlikten korkuyorum artık illa ki ikram hazırlamıştır yemezsem olmaz şimdi (ne yaptığını bilmiyorum ) tatlışlarım 13:30 dan sonra orada olacağım sizce kahvaltı yapmadan gitsem abartmadan ne yaptıysa azar azar alıp öğün yapsam günü tek öğünle bitirsem zararı olur mu çok saçma oldu ya valla hiç sevmiyorum böyle düzenli giderken araya böyle olaylar girince kendimi suçlu hissediyorum
Sizler böyle bir durum olduğunda nasıl hareket ediyorsunuz canlarım bana bi yol gösterin
Bunlar hep mavi takımın oyunları gelmeyin arkadaşlar bu oyunlaraBu hafta takımlar biraz saldı mi ne
Herkes ye gitsin oldu sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?