Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen atıştırma gibi olsun zaten,oradada az yersin gene afiyetler olsun şimdiden sana

Dır şimdi ortim verme gazı şimdi,dengeli yiyecek bugün
Teşekkürler tatlımmmm dengeli yiyeceğim
Aşkitommm sen nasılsın dişler nasıl iyileşinceye kutlama gofreti yiyeceğiz beraber değil mi
-2 kg nun üstüne bidaha mi eksi gelcen. Döner gibi fazlaliklarini kesiyormusun napiyon bacım sen
tornaya soktum canım kendimi

Teşekkürler tatlımmmm dengeli yiyeceğim
Aşkitommm sen nasılsın dişler nasıl iyileşinceye kutlama gofreti yiyeceğiz beraber değil mi

tornaya soktum canım kendimi
En güzelini yapasın azcık kaçırırsan bile akşama telafi edersin nasılsa çok ta germe kendini o kadar şekerim
Nasıl olayım dişten haber bekliyrum yoğunluk varmış genel prova olacakmış gene bekliyırum işte.
Gofretler aşkına yaşayacağız

Tamam canim olur tek mesajla bildirim yaparsin
Günaydınlar herifi gönderip geri yatıyom
Günaydın canım
Günaydın herkese
Günaydın kaptanim
Gunaydin kızlar :))
Günaydın kaptanim
Günaydın güzeller hayırlı sabahlar
Günaydın canim
Günaydın canim gecmis olsun

Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Günaydın kızlar herkese mutlu günler
Günaydın canim
Merhaba canim hosgeldin
Takimlardan sonra burda aktif olarak devam ediyoruz
Günaydın kızlar inşallah cumadan sonra daha aktif olucam Bira daha iyi gibiler bebişler 2 güne tamamen toparlarlar inşallah.
Günaydın canim

Günaydınlar şekerlerr
Günaydın ablacim
Günaydın kaptanim
Kahvalti yapmadan gider ordaki ikramliklardan yerdim aksam da yine hafif birseyler günü bitirebilirsin tek öğüne gerek yok bence

Ye canım ye çekinme nasıl olsa mavi takımdasın hahaha ben böyle biyerlere gidince yiyorum şaka bi yana kahvaltı yapmadıysan orda azar azar almak mantıklı ama abartmadan tabi benim de komşum gelecek kahveye ama öyle pastalsr börekler yok kuru meyve vs geöiririm inşallah bu arada evde olmak ban yaramıyor aslında spor yapsam boş vakitler de ama çocuklarla o boş vakitte pek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…