Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

parti ben yattıktan sonra başlamış
çok çok geçmiş olsun ya. kolaylıkla atlatırsın inşallah. dualarımız seninle
canım geçmiş olsun. Sanki geçenlerde de hastaydın. Atlatamadın sanırım.
Merhaba hoş geldin aramıza. Bir kere yapmışsın yine yaparsın
Hedef60kgolmak sensiz hiç olmuyor özledik
Ya ben de tam ona yazacaktım. Burcucum naber nasılsın Hedef60kgolmak Özledik seni.
Ben şekersiz 21 gün denemeye karar verdim bugün başladım inşallah, ya daha önce 2 yıl yaptım 2 yılda toplam 10 kere anca rafine şeker tüketmiştim . Benimle denemek isteyen var mı ?
Ben bayadır şekersiz beslenmeye çalışıyorum canım. hatta unu da çıkartmaya çalışıyorum ama arada organik unlardan bir şeyler yapıyorum. Tam sıfırladım diyemem ama çok azalttım. Eşlik ederim sana .

Fezacım çok geçmişler olsun,düzeleceksim mutlaka doktorların tedaviside mutlaka iyi gelecektir sana en yakın zamandada ayaklanacaksın eski sağlığına kvuşcaksın

Ay süpersin canım birlikte güç katalım . Eskiden ne iradeliymisim diyorum

Trabzon hurması üzerine tahin ve ceviz efso bisi

İyi yapmissin. Ben bugün gitmedin sanmistim yazdiklarindan. Ne diyor doktorlar? Neden olmus? Devlet hastanesinde misin, özel mi?
Burda devlet yada özel yok, hepsi aynı
Çok tetkik yaptılar, bişey bulamadılar, herşey normal, az önce kafadan mr çektiler, daha sonra kamera yutturup kalbe bakacaklar

Çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah sebebi bulunup ona göre tedavini olabilirsin hemen

Fezacım çok geçmişler olsun,düzeleceksim mutlaka doktorların tedaviside mutlaka iyi gelecektir sana en yakın zamandada ayaklanacaksın eski sağlığına kvuşcaksın
Amin inşallah, sebepsizlik beni yoruyor yoksa geçici olduğuna inanıyorum

Geçmiş olsun abla ne oldu birden bakamadım da gecmise
Birden oldu canım, bende anlamadım
Gece 1 e doğru yattım
2 de midenin üst kısmı çok şiddetli ağrıdı, ağrı sırtıma vurdu, mutfağa gittim dolaptan ilaç alamadım, eşim geldi verdi.
Hastaneye gidelim dedi, gitmedim, ağrı hafifleyince yattım, gece 3:30
Sabah 6 da bir ilaç daha içiyim dedim, tutunarak bikaç adım attım, ayaklarım katlandı geri yattım.
Sabah 10 da kalkmak istedim, bu sefer hiç ayaklarımın üstüne basamadım, az daha düşecektim, eşim kucaklayıp tekrar yatırdı .
Sonrası hastane ve bisürü tetkik, sonuç henüz bilet belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…